Sandra Lyng og kjæresten flytter sammen i ny leilighet

Kjærligheten blomstrer for den norske artisten.

FORELSKET: Sandra Lyng Haugen og kjæresten Lasse Joachim Langerud viste seg for første gang sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: Sandra Lyng Haugen og kjæresten Lasse Joachim Langerud viste seg for første gang sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Sandra Lyng (29) er på flyttefot. Nylig kjøpte hun en luksuriøs leilighet på Skøyen i Oslo sammen med kjæresten Lasse Joakim Langerud (32).

Paret skal ha gitt over 5,8 millioner for den 93 kvadratmeter store boligen.

Leiligheten ligger i fjerde etasje og har en flott utsikt over byen, som kjæresteparet kan nyte fra to terrasser.

Sandra og Lasse har valgt å bo på Skøyen, som er sentralt, men likevel med kort vei til parkområder som Vigelandsparken.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Sandra Lyng. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Sandra Lyng. Foto: Se og Hør Vis mer

Stormforelsket

Det var i fjor høst at Sandra avslørte at hun hadde funnet lykken, og hun og Lasse viste seg sammen for første gang på Se og Hørs kjendisgalla i november.

Frem til nå har de bodd sammen i en liten leilighet, noe som ikke satte en stopper for forelskelsen.

- Jeg har valgt med både hodet og hjertet og er kjempeforelsket. Tenk, vi bor sammen med våre to hunder på 32 kvadratmeter og har aldri kranglet en eneste gang på et helt år, har Sandra uttalt til VG.

- En nydelig person. Den søte popstjernen vekket oppsikt da hun i 2010 ble sammen med den 16 år eldre mangemillionæren Torben Frantzen (45), men forholdet tok slutt etter to år. I fjor ble det slutt med artisten Martin Bjercke (28), og et halvt år senere annonserte blondinen at hun var forelsket igjen.

Se Sandra, Adelén og Alexandra Joners forrykende show på Se og Hørs kjendisgalla 2015:

- Han er en genuin, nydelig person med et stort hjerte. Etter hvert lærer man hva som er viktigst, nemlig å ha en partner som er det når du er syk, en man kan oppdra barn sammen med i fremtiden og sitte i gyngestolen og bli gammel med, sa hun til avisen.

Sandra Lyng har ikke svart på Se og Hørs henvendelser.

LES OGSÅ: Her viser de seg sammen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer