Sandra Lyng Haugens valp fikk i seg marihuana

Fryktet hunden skulle dø fra henne.

Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig opplevde Sandra Lyng Haugen (28) marerittet da hennes lille valp Lassi, på syv måneder, fikk i seg marihuana og ble ordentlig syk.

«Denne uka skjedde det noe forferdelig som satte meg helt ut. Jeg ble livredd, sint og fortvila på samme tid,» skriver Sandra på bloggen sin torsdag

Det var da artisten var bortreist sist helg, og et vennepar passet hundene hennes Selma og Lassi, at uhellet skjedde mens de var på luftetur.

«Da de kom inn fra turen var Lassi svimmel, klarte ikke gå rett, var sløv i øynene og klarte ikke å fokusere.

Dette skjedde i det jeg landet på Gardermoen og da jeg kom hjem tok vi henne med rett til Veterinærhøyskolen. Hun testet positivt på Marijuana!! Stakkar Lassi, hadde luktet noe søtt på bakken og spist det. Hun kunne dødd!» forteller hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Siden i fjor høst har Sandra vært kjæreste med Lasse Joachim Langerud. Her ankommer de Se og Hørs kjendisgalla Chat Noir i november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LYKKELIG: Siden i fjor høst har Sandra vært kjæreste med Lasse Joachim Langerud. Her ankommer de Se og Hørs kjendisgalla Chat Noir i november. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Kan ikke huske sist jeg var så redd

Det er uklart hvor stor dose valpen fikk i seg, men situasjonen var kritisk og hunden måtte overnatte hos veterinæren for å få intravenøst gjennom natten.

«Dyrelegen sa at hun kunne gå i koma eller verre, jeg kan ikke huske sist jeg var så redd. Den lille skatten min på bare syv måneder kunne blitt borte. Kun fordi en eller annen hadde vært dum og uforsiktig,» skriver hun, og deler et bilde av den søte hunden som har bandasje på den ene labben sin.

Heldigvis er hennes firbeinte hjerteknuser i toppform igjen nå.

- Lassi er frisk og fin og leker som aldri før, de var veldig flinke på vetrinærhøyskolen, forteller Sandra til Seoghør.no.

Nå advarer sangfuglen andre hundeeiere.

«Husk at det ligger rottegift, dop og andre farlige ting i grøftene. Heretter skal iallefall jeg være ekstra forsiktig!»

Mosjø-jenta er for tiden aktuell med «Moonrise», som er den offisielle låten til TV3s populære realityserie «Paradise Hotel».

 
 

LES OGSÅ: - Jeg var en av de første jentene som fikk kjenne på netthets

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer