Sandra Lyng forlovet:

Sandra Lyng er forlovet

- Ble utrolig glad og overrasket, sier artisten.

FRIDDE PÅ BURSDAGEN: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud har vært sammen siden 2015. 18. april, da Sandra fylte 31 år, gikk Lasse ned på kne. Video: YouTube/ SandraLyngMusic Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Artist Sandra Lyng (31) er forlovet med kjæresten Lasse Joachim Langerud (34).

Det bekrefter 31-åringen overfor Se og Hør. Hun snakker også om frieriet i en egen video hun har publisert på sin YouTube-kanal.

Den 18. april, da artisten fylte 31 år, gikk han ned på kne.

- Jeg ble utrolig glad og overrasket da kjæresten fridde til meg på bursdagen min forrige uke, sier Lyng.

Langerud gjorde det hele til en stor overraskelse, og fridde foran familie og venner.

- Han tok meg med ut på middag på det stedet vi møttes første gang. Jeg trodde vi bare skulle spise alene vi to, men plutselig dukket familie og venner opp og sang bursdagssangen. Bare dét var en stor overraskelse i seg selv. Etter at vi hadde spist holdt Lasse en liten tale om oss og hvor fint vi har det sammen, sier hun og legger til:

- Så gikk han ned på kne.

Hun utdyper at de ikke har rukket å begynne på bryllupsplanleggingen ennå, ettersom de også har andre ting å fokusere på om dagen.

❤️ = 👶🏼💍 Se jeg bli fridd til!! Vlogg i link i bio!

A post shared by Sandra Lyng (@sandralyng) on

Venter barn

Nyheten kommer nemlig bare få dager etter at det ble offentlig kjent at paret venter sitt første barn sammen.

- Jeg valgte å dele det nå fordi det er vanskelig å finne unnskyldninger for hvorfor jeg har blitt større, det vises veldig godt, og jeg har begynt å få en del rare blikk, fortalte Lyng til VG.

Den lille er ventet i november, og Sandra kunne fortelle at paret foreløpig ikke vet kjønnet på fosteret.

- Jeg har alltid hatt lyst til å ha barn, men ville vente til det føltes riktig, til vi hadde et hjem til barnet og alt var på stell. Det føler jeg det er nå, sa hun til VG.

Saken fortsetter under:

Ble samboere i 2016

Sandra Lyngs samboer er jurist, og de to møtte hverandre og ble kjærester i 2015. Året etter kjøpte de to leilighet sammen.

- Det føles helt fantastisk. Det føles som om jeg endelig kan slå meg til ro, sa hun til Dagbladet den gang.

For Lyng ble overgangen til ny leilighet trolig ekstra luksuriøs. Ukene før tilbragte hun nemlig ute i norsk natur, side om side med blant andre Samantha Skogrand, Henrik Thodesen og Svein Østvik, under innspillingen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

STOLT: Det var ikke rare forberedelsene Sandra Lyng Haugen rakk før innspillingen av «71 grader nord». Hun fikk beskjed om at hun skulle delta bare to uker før turen startet. - Jeg er veldig stolt av det hun har gjort, forteller kjæresten Lasse Joachim Langerud. Video: Hedda Fannemel Espeli / Sveinung U. Ystad Vis mer

Og mens Lyng slet seg gjennom det ganske land, var Langerud alene hjemme med parets hunder, Selma og Lassie.

- Det er en heltidsjobb dét, å passe på hjemme, hehe. Neida, det gikk veldig bra. Det var mer sånn at jeg var litt bekymret for hvordan det gikk. Fordi det virket som om det var ganske tungt, og kanskje tyngre enn hva hun hadde trodd det skulle være, sa han til Se og Hør på «71 grader nord»-premierefesten.

Lasse Joachim Langerud la likevel ikke skjul på at han var imponert over artistkjærestens innsats:

- Jeg klarer ikke å sette meg inn i hvordan det er å skulle ta på seg kroppsvekten sin omtrent, og så løpe på tur hele døgnet. Det er jo helt sykt, egentlig. Det er ganske mye drøyere enn noe jeg har gjort noen gang, i hvert fall. Så jeg er veldig stolt!

Skrøt av kjæresten

Det var på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015 at kjæresteparet viste seg sammen offentlig for første gang.

Siden den gang har «Play My Drum»-sangeren og kjæresten dukket opp på flere arrangementer og røde løpere sammen.

I et intervju med VG våren 2016, fortalte Sandra Lyng om hva som gjorde at hun falt for kjæresten:

- Han er en genuin, nydelig person med et stort hjerte. Etter hvert lærer man hva som er viktigst, nemlig å ha en partner som er det når du er syk, en man kan oppdra barn sammen med i fremtiden og sitte i gyngestolen og bli gammel med, fortalte Lyng til avisen den gang.

LES OGSÅ: - Jeg ble frisk etter ni års helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer