Sandra Lyng: - Jeg har fått et mer avslappet forhold til kroppen min

Artisten er ikke redd for å vise hud i forbindelse med lanseringen av den nye singelen sin.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag slipper Sandra Lyng (28) sin nyeste singel, «Night after Night», dagen etter at låtas stjernespekkede video hadde premiere her på Seoghør.no.

På det sexy coveret til den rykende ferske singelen poserer sangstjernen med bar rygg, og halvveis vendt mot kamera, slik at litt av det ene brystet vises.

- Jeg valgte dette bildet for jeg likte det, jeg synes det viser både sårbarhet og er kult som cover, sier Sandra Lyng om det hete bildet til Seoghør.no.

- Det er jo ganske lettkledd: Hvilke betenkeligheter hadde du før du stilte opp på dette bildet?

- Etterhvert som jeg har blitt litt eldre, har jeg fått et mer avslappet forhold til kroppen min. Den har vært igjennom en del, og jeg er takknemlig for at den er frisk, understreker Sandra videre.

Se musikkvideoen til «Night after Night» øverst i saken!

SENSUELL: Singel-aktuelle Sandra Lyng sier til Seoghør.no at hun er veldig fornøyd med  og stolt av de nye bildene sine. Foto: Baard Lunde
SENSUELL: Singel-aktuelle Sandra Lyng sier til Seoghør.no at hun er veldig fornøyd med og stolt av de nye bildene sine. Foto: Baard Lunde Vis mer

I fjor høst avslørte nemlig 28-åringen at hun måtte fjerne fire godartede svulster fra brystene sine.
 
- Så jeg har fått arr. Det er kjipt og vanskelig, men jeg har ikke kreft. Og det er mindre sjanse for at jeg får kreft, så det er bra. Men det er tungt, sa Sandra i TV 2 Bliss-programmet «Sandra Usensurert» den gang.

Selvsikker og stolt

Etter inngrepene ble den flotte artisten oppmerksom på at hun brydde seg mindre om utseendet sitt enn tidligere. Og med deltakelsen i «Mitt dansecrew» på TV 2 fant Sandra ut at kroppen hennes klarte mer enn hun trodde.

I dag har hun også et mer avslappet forhold til det å vise bar hud, sier hun til Seoghør.no:

- Men det påvirkes selvfølgelig også av settingen, hva det er i forbindelse med, og så videre. Teamet jeg jobbet med på denne fotoshooten var også kjempeflinke og profesjonelle. Jeg syns fotograf Baard Lunde sammen med de andre har klart å få til noen klassiske og smakfulle bilder av meg, som jeg er veldig fornøyd med, understreker Sandra Lyng.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: Sandra Lyng og kjæresten Lasse viste seg offentlig sammen for første gang på Se og Hørs Kjendisgalla den 23. november. Med årene er sangstjernen blitt mye tryggere på seg selv og kroppen sin.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LYKKELIG: Sandra Lyng og kjæresten Lasse viste seg offentlig sammen for første gang på Se og Hørs Kjendisgalla den 23. november. Med årene er sangstjernen blitt mye tryggere på seg selv og kroppen sin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer


 
«Play my drum»-sangeren, som viste frem kjæresten Lasse Joachim Langerud (31) Se og Hørs Kjendisgalla mandag, legger til at hun ikke bryr seg om hva andre synes om at hun viser seg frem.
 
- Hvis jeg skulle tenkt på og tatt hensyn til alles meninger ville ikke mye blitt gjort. Jeg forsøker å gjøre det som føles riktig for meg og det står jeg for, sier Sandra Lyng til Seoghør.no.

Singelen «Night after Night» slippes fredag 27. november.

TØFF DAME: Tidligere i år deltok Sandra Lyng i TV 2-programmet «Mitt dansecrew», som ble ledet av Stian Blipp. Foto: NTB scanpix
TØFF DAME: Tidligere i år deltok Sandra Lyng i TV 2-programmet «Mitt dansecrew», som ble ledet av Stian Blipp. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg leste i et intervju at jeg hadde blitt dumpet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer