Sandra klar for «Idol Jr.»

Til høsten skal TV 2 i gang med Idol for barn under 15 år.

BARNEDOMMERE: Sandra Lyng Haugen og Margaret Berger er blant dommerne i «Idol Jr». Foto: TV 2
BARNEDOMMERE: Sandra Lyng Haugen og Margaret Berger er blant dommerne i «Idol Jr». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Idol Jr» er navnet på det nye konseptet som skal gå parallelt med vanlige Idol på TV 2 i høst. Programmet skal gå fra Idol-studio med egen programleder og et eget dommerpanel. Blant annet skal Sandra Lyng og Margaret Berger være dommere.

- Det skal bli utrolig morsomt å være med å jobbe med talentfulle barn. Vi var selv unge da vi var med i Idol for 10 år siden, og det har betydd enormt mye for våre karrierer. Nå skal vi være med å heie frem flotte sangtalenter , og vi har mange råd på veien, sier Sandra og Margaret i en pressemelding fra TV 2.

- Idol Junior vil være en fantastisk mulighet for unge sangtalenter å få vist frem det artistpotensialet som bor i dem. Vi skal ta barna på dypeste alvor, la dem få vise frem talentet sitt, ha det moro og leve ut drømmen sin. Samtidig skal vi selvsagt sørge for at de blir tatt godt vare på underveis, noe vi etter hvert har lang erfaring på. Idol Junior skal være et feelgood-program med positivt fokus, sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken i pressemeldingen.

LES OGSÅ: - Jeg sliter med dårlig selvtillit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer