«SKAM»-FAN: Sandra Lyng er fan av NRK-serien «Skam». Hennes nye singel «LIQR» er med på soundtracket til den nye sesongen. Foto: Aller Media NO
«SKAM»-FAN: Sandra Lyng er fan av NRK-serien «Skam». Hennes nye singel «LIQR» er med på soundtracket til den nye sesongen. Foto: Aller Media NOVis mer

Sandra har soundtracket til nytt «Skam»-klipp

- Jeg er stor fan, innrømmer den norske artisten.

I første scene kan man se en pågående fest med «Skamp»karakterene, med Sandra Lyngs ferske singel «LIQR» som soundtrack.

Til Dagbladet forklarer Lyng at låta handler om å feste og ha det gøy. Hun synes det er moro at NRK har valgt låta hennes til nettopp en festscene.

- Jeg er stor fan av «Skam». Jeg har sett alle episodene, og liker at det er så realistisk, forteller 29-åringen.

Hun tror tredje sesong vil bli like bra som de foregående sesongene, som har hatt henholdsvis karakterene Noora og Eva i sentrum.

I tredje sesong er det Isak som seerne skal få bli bedre kjent med, noe NRK avslørte i ett hett klipp som de slapp i starten av sommeren.

Sandra Lyng tror «Skam» har blitt så stort fordi serien tar pulsen på ungdommen.

- Det er enkelt å sette seg inn i karakterene, mener artisten, som selv er usikker på hvilken karakter hun likner mest på:

- Jeg håper litt på Noora, røper Lyng.

Slapp ny episode

Natt til søndag tok NRK de fleste på senga, da de kom med første avsnitt av sesong tre.

OVERRASKET FANSEN: NRK slapp natt til søndag det første klippet fra den nye sesongen av «Skam».  Foto: NRK
OVERRASKET FANSEN: NRK slapp natt til søndag det første klippet fra den nye sesongen av «Skam». Foto: NRK Vis mer

Klippet på nettsida har fått tittelen «Lykke til, Isak» og viser til seriens nye hovedkarakter.

Klippet ble sluppet 01.05 natt til søndag, og er 08:25 langt.

Høye forventninger

Vi skal ikke spoile for deg som ikke har fått mulighet til å se klippet ennå. For Dagbladets TV-anmelder Marie Kleve var imidlertid forventningene høye til den nye sesongen.

- Etter to knallsterke sesonger, er det klart jeg har store forventninger. Samtidig fins det nok av eksempler på gode tv-serier som faller helt igjennom i tredjesesongen. Da har de fortalt alt de planla å fortelle, og et pågående trykk utenfra gjør det sikkert ikke så lett å ta de store kreative sjansene.

Kleve tror «Skam» har en fordel i at perspektivet skifter fra sesong til sesong:

- Det er fortsatt mange av karakterene vi er veldig nysgjerrige på, og historien om Isak kan bli vel så viktig og engasjerende som den om Noora og William.

- Spørsmålet er om de fortsatt klarer å overraske oss.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: NRK overrasket «Skam»-fansen

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.