- Sandra forlovet etter tre måneder

Popstjernens 25 år eldre kjæreste fridde, og fikk ja.

FORLOVET: Sandra Lyng Haugen og David Lindoval er nå forlovet, kun tre måneder etter at de møttes for første gang.  Foto: Aftenposten/Scanpix
FORLOVET: Sandra Lyng Haugen og David Lindoval er nå forlovet, kun tre måneder etter at de møttes for første gang. Foto: Aftenposten/Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Det er bare noen uker siden det ble kjent at  popstjernen Sandra Lyng Haugen (23) hadde blitt sammen med den 25 år eldre helseguruen David Sandoval (47).

Men allerede nå, kun tre måneder etter at de møttes for første gang, har de forlovet seg, melder «God Kveld Norge»

Ifølge kilder nær paret skal David ha fridd til Sandra, og fått ja. 

Da Seher.no snakket med 23-åringens manager, Fred Armstrong, torsdag ettermiddag kunne han hverken avkrefte eller bekrefte nyheten, men fortalte at de «planla å holde en pressekonferanse» fredag.

Senere på kvelden sender imidlertid Armstrong en tekstmelding, hvor han avviser at paret skal komme med en offentlig uttalelse til pressen.

- Beklager, det var en misforståelse. Jeg skal snakke med Sandra i kveld, skrev han  til Seher.no.

Når Seher.no snakker med 23-åringens manager påfølgende dag, forklarer han at han ikke ønsker å blande seg inn i hennes privatliv.

- Det med pressekonferansen var en misforståelse, og når det gjelder ryktene om henne og David så vet jeg egentlig ingenting om det. Selv om vi prater sammen involverer jeg meg ikke i hennes privatliv. Jeg vet at de er kjærester, men det er omtrent alt jeg vet, sier han.

Både Sandra og David har tidligere innrømmet at de er svært forelsket, og helseguruen uttalte nylig til Her og Nå at han ikke bekymrer seg for aldersforskjellen mellom dem.

- Spør meg hvor gammel jeg kommer til å bli... 120 år. Minst. Jeg elsker livet, og vil leve så lenge som mulig. Hver dag er til for å nytes. Men for å bli så gammel som jeg planlegger å bli, må man følge min livsstil, sa han til ukebladet.
 
47-åringen, som har en datter på 16 år fra et tidligere forhold,  er grunnlegger av varemerkene «Pure Planet» og «Platinum Health Products». Og på sin norske hjemmeside omtales han som superfoodguruen som har viet sitt liv til å hjelpe mennesker til å leve lengre og bli friskere ved hjelp av levende mat.

Paret møttes for første gang i januar, da David tok kontakt med Sandra for å tilby henne et gratis kostholds- og treningsopplegg.

Istedet var det kjærlighet ved første blikk.

– Planen var at han skulle bli min personlige coach, men istedet ble det kjærlighet ved første blikk. Aldersforskjellen er ikke noe tema mellom oss, har Sandra tidligere fortalt til ukebladet Se og Hør.

Det er kun ett år siden Sandra endte sitt forhold til rapperen Andres Rafael Diaz (33), og i vinter fortalte hun for første gang om spiseforstyrrelsen hun slet med i lengre tid.

I tillegg til å være helseguru er Sandoval ekspert på spiseforstyrrelser, noe som også var en av grunnene til at paret møttes.

- Jeg er helt frisk nå, og det går kjempebra med meg. Det var befriende å få snakket ut om det som hadde skjedd. Nå ønsker jeg å hjelpe andre som har vært i samme situasjon som meg, sa Sandra til Seher.no i januar.

I samme intervju fortalte hun at det var deilig å endelig være singel igjen, etter å ha flere lengre forhold. 

- Jeg trives veldig godt som singel. Jeg har for så vidt alltid vært i lange forhold. Nå er det bare meg, og jeg har tid til å fokusere på venner og musikken. I tillegg har jeg tid til jobbingen i IKS (Interessegruppen for kvinner med spiseforstyrrelser, red. anm.), en sak jeg brenner veldig for, sa hun.

Kun måneder etter dette er hun nå altså forlovet. Det er imidlertid usikkert når bryllupet skal holdes.
 
Hverken «God Kveld Norge» eller Seher.no har så langt lykkes å komme i kontakt med Sandra Lyng Haugen eller David Sandoval.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg kommer til å bli 120 år