VIL SKILLES?: Sandra Bullock har selv ennå ikke kommentert mannens utroskap, men mye tyder på at det går mot skilsmisse for Oscar-vinneren. Foto: Stella Pictures
VIL SKILLES?: Sandra Bullock har selv ennå ikke kommentert mannens utroskap, men mye tyder på at det går mot skilsmisse for Oscar-vinneren. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sandra delte mannen med fire andre damer

- Forholdet inkluderte både kinky og ubeskyttet sex...

Publisert
SEHER.NO: Sandra Bullock (45) skal ha oppsøkt skilsmisse-advokater, men har ennå ikke kommentert utroskapssaken rundt ektemannen Jesse James (40) som nå ruller og vokser som en snøball.

Bullock gikk fra Oscar og pur lykke til at familielivet brøt fullstendig sammen bare i løpet av en ukes tid i mars, etter den tatoverte stripperen Michelle McGee (24) gikk ut og hevdet at hun hadde hatt et 11 måneder langt seksuelt forhold med James.

Kort tid etter gikk James ut med en offentlig unnskyldning som kan tolkes som en innrømmelse, selv om han også hevder at at mange av påstandene om ham er «usanne og grunnløse»:

- Det er kun én person å skylde på oppi alt dette, og det er meg. Det er på grunn av min dårlige dømmekraft at jeg fortjener alt det fæle som nå kommer min vei. Dette har påført min kone og mine barn ufattelig mye smerte og skam, og jeg er utrolig lei for at jeg har forårsaket dette, sier han.

Nå rapporterer en rekke medier at enda en tatovert stripper, Melissa Smith, skal ha hatt et langvarig forhold til Bullocks ektemann.

Smith hevder deres seksuelle forbindelse strakkk seg over to og et halvt år, og inkluderte «både kinky og ubeskyttet sex».

- Han tok kontakt med meg på MySpace etter å ha sett bilde av meg. Vi møttes og han dro stolen sin nærmere meg, og begynte å gni meg på lårene. Det endte med at vi hadde sex på sofaen, forteller hun om deres første møte, ifølge Star Magazine.

Nettstedet RadarOnline skriver fredag om ytterligere to elskerinner.

Disse skal være fotografen Brigitte Daguerre og en fjerde «mystery woman». Denne fjerde kvinnen skal være identisk med en som angivelig skal ha saksøkt James for seksuell trakassering for flere år siden.

Man aner etter hvert mer enn konturene av en Tiger Woods-ske dimensjoner over Jesse James' utroskapsskandale.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiger klagde på Elin til pornostjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer