Sandra Bullock snek med seg kjæresten på filmpremiere

Hollywood-stjernen viste for første gang frem sin nye kjæreste for offentligheten.

NYTT PAR: Her prøver Sandra Bullock å snike kjæresten Bryan Randall inn på filmpremieren - uten hell. Foto: Splash News
NYTT PAR: Her prøver Sandra Bullock å snike kjæresten Bryan Randall inn på filmpremieren - uten hell. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av august kom den hyggelige nyheten om at Sandra Bullock (51) hadde blitt kjæreste med modellen og fotografen Bryan Randall (49).

Det nyforelskede paret har foreløpig holdt en lav profil i pressen, men mandag overrasket «Verdens vakreste kvinne» mange med å ta ham med seg på kinopremieren til sin nyeste film «Our Brand Is Crisis» i Hollywood.

Dette er første gang Bullock, som hadde på seg en kjole fra J. Medel og smykker fra Jack Vartanian, har tatt med kjæresten på et offisielt event.

Kjærestene ankom premieren hånd i hånd, men droppet å stille opp for fotografene på den røde løperen sammen. Bryan snek seg i stedet forbi pressen, mens Sandra strålte i blitzregnet sammen med sin gode venn og kollega George Clooney (54).

Clooney og Bullock hadde en flørten tone, men etter et lite show for fotografene fant kjekkasen sin vakre kone Amal (37) og poserte med henne også.

Saken fortsetter under bildet.

Har ett barn hver

Sandra og Bryan møttes gjennom en felles venn og skal ha begynt å date like før sommeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer