Sandra Bullock snek med seg kjæresten på filmpremiere

Hollywood-stjernen viste for første gang frem sin nye kjæreste for offentligheten.

NYTT PAR: Her prøver Sandra Bullock å snike kjæresten Bryan Randall inn på filmpremieren - uten hell. Foto: Splash News
NYTT PAR: Her prøver Sandra Bullock å snike kjæresten Bryan Randall inn på filmpremieren - uten hell. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av august kom den hyggelige nyheten om at Sandra Bullock (51) hadde blitt kjæreste med modellen og fotografen Bryan Randall (49).

Det nyforelskede paret har foreløpig holdt en lav profil i pressen, men mandag overrasket «Verdens vakreste kvinne» mange med å ta ham med seg på kinopremieren til sin nyeste film «Our Brand Is Crisis» i Hollywood.

Dette er første gang Bullock, som hadde på seg en kjole fra J. Medel og smykker fra Jack Vartanian, har tatt med kjæresten på et offisielt event.

Kjærestene ankom premieren hånd i hånd, men droppet å stille opp for fotografene på den røde løperen sammen. Bryan snek seg i stedet forbi pressen, mens Sandra strålte i blitzregnet sammen med sin gode venn og kollega George Clooney (54).

PÅ FLØRTER'N: George Cooney og Sandra Bullock har kjent hverandre i årevis, og har spilt mot hverandre i flere filmer. I "Our Brand Is Crisis" er Clooney produsent og Bullock har hovedrollen. Foto: Rex Features
PÅ FLØRTER'N: George Cooney og Sandra Bullock har kjent hverandre i årevis, og har spilt mot hverandre i flere filmer. I "Our Brand Is Crisis" er Clooney produsent og Bullock har hovedrollen. Foto: Rex Features Vis mer

Clooney og Bullock hadde en flørten tone, men etter et lite show for fotografene fant kjekkasen sin vakre kone Amal (37) og poserte med henne også.

Saken fortsetter under bildet.

VAKKERT PAR: I september i fjor giftet Clooney seg med den 17 år yngre advokaten Amal Alamuddin. Foto: NTB Scanpix
VAKKERT PAR: I september i fjor giftet Clooney seg med den 17 år yngre advokaten Amal Alamuddin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har ett barn hver

Sandra og Bryan møttes gjennom en felles venn og skal ha begynt å date like før sommeren.

De skal ha prøvd å holde forholdet skjult så lenge som mulig, men ble avslørt da filmstjernen tok Randall med seg som kavaler i bryllupet til Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (44) i begynnelsen av august.

I likhet med Bullock, har også Randall ett barn. I 2010 adopterte hun lille Louis Bardo.

For noen uker siden gikk det rykter om at skuespilleren hadde adoptert en liten jente i hemmelighet, men dette benektet hun nylig selv.

- Det er bare et adoptert barn i mitt hjem, og hans navn er Louis. Hvis jeg hadde adoptert et barn til, så ville alle fått høre om det. Jeg ville høyt og tydelig sagt: «Ja, jeg har offisielt adoptert barn nummer to», sa hun under et intervju sist uke, ifølge E!Online.com.

TREKLØVER: Her poserer Bullock sammen Zoe Kazan og Billy Bob Thornton som hun spiller mot i dramakomedien. Foto: Pa Photos
TREKLØVER: Her poserer Bullock sammen Zoe Kazan og Billy Bob Thornton som hun spiller mot i dramakomedien. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: - Det er et mirakel at jeg ikke endte opp i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer