Sandra Bullock raser mot eksmannen

Men denne gangen handler det ikke om utroskap...

RASENDE: Sandra Bullock var rasende på eksmannen etter skilsmissen. Nå raser hun imidlertid mot noe helt annet.  Foto: All Over Press
RASENDE: Sandra Bullock var rasende på eksmannen etter skilsmissen. Nå raser hun imidlertid mot noe helt annet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke første gang «Miss undercover»-skuespilleren Sandra Bullock (46) raser mot eksmannen Jesse James (42). Denne gangen handler imidlertid ikke raseriet om utroskap. Det handler om eksmannens kommende selvbiografi «American Outlaw», og Bullock er bekymret for hvilke detaljer han avslører om deres forhold og hans utroskap, skriver showbizspy.com.

- Hun ble ikke advart mot boken i det hele tatt. Hun hadde ingen anelse om at han vurderte det før kontrakten var signert, forteller en kilde.

Bullock og James har forblitt venner etter skilsmissen på grunn av barna, men det blir nå uaktuelt.

- Hun er helt knust. Sandra har fortalt Jesse at de ikke lenger kan være venner, ikke engang for barnas skyld, sier kilden.

Jesse James sier på sin side at han bare ønsker å fortelle en god historie, og lover å fortelle hele historien.

- Jeg har levd et ganske sprøtt liv. Det har blitt formet av mange forskjellige ting, og jeg ønsker bare å fortelle en god historie. Folk hevder at de vet alt om meg, men egentlig vet de ingenting. Men etter du har lest denne boka, så kommer du til å vite alt. Hele historien, lover han.


Paret ble separert i mars 2011 etter at James' forhold til tatoveringsmodellen Michelle «Bombshell» McGee ble kjent.

Selvbiografien har fått navnet «American Outlaw», og slippes senere i år.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Truet med å banke ektemannen med balltre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer