TOBARNSMOR: For en tid tilbake adopterte Sandra Bullock en liten jente ved navn Laila - som uttales Lila. Foto: Xposure
TOBARNSMOR: For en tid tilbake adopterte Sandra Bullock en liten jente ved navn Laila - som uttales Lila. Foto: Xposure Vis mer

Sandra Bullock har adoptert en datter

- De riktige barna kom til meg på det riktige tidspunktet, stråler hun.

Publisert

SEOGHØR.NO: I oktober begynte ryktene å svirre om at Sandra Bullock (51) hadde adoptert en liten jente i all hemmelighet og gitt sønnen Louis (5) en lillesøster.

Tre uker senere benektet Hollywood-stjernen selv at dette stemte.

- Det er bare et adoptert barn i mitt hjem, og hans navn er Louis. Hvis jeg hadde adoptert et barn til, så ville alle fått høre om det. Jeg ville høyt og tydelig sagt: «Ja, jeg har offisielt adoptert barn nummer to», sa hun den gang.

Nå har derimot pipa fått en annen låt.

I den nyeste utgaven av People magazine avslører Bullock at hun har blitt mamma igjen, og hvorfor hun valgte å skjule det fra media.

Sandra Bullock is a mom again! Meet her adorable daughter, Laila.

A photo posted by People Magazine (@peoplemag) on

- De fleste fosterbarn er i fosterhjem fordi de har blitt fjernet fra sine fødehjem under tragiske omstendigheter. Det siste jeg ønsket var å tilføye mer smerte for henne på grunn av jobben min, forteller hun i det eksklusive intervjuet.

 
 

Sandra, sønnen Louis og hennes nye datter, Laila (3 1/2) pryder coveret til bladet, samt flere bilder inni. Og det er fotograf-kjæresten hennes, Bryan Randall (49) som har tatt alle bildene av den lykkelige familien.

- Når jeg ser på Laila finnes det ingen tvil i meg om at det er her hun hører hjemme. De riktige barna kom til meg på det riktige tidspunktet, sier hun til People.

Skuespilleren startet adopsjonsprosessen allerede for tre år siden, og sønnen Louis, som hun adopterte i 2010, har vært en av de ivrigste til familieforøkelsen.

- Louis har ledet an hele denne reisen, avslører hun og deler at de to søsknene allerede har formet et sterkt og uadskillellig bånd til hverandre.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG SØNN: Vesle Louis har blitt storebror, og han og søsteren har allerede knyttet sterke bånd. Her sammen med mamma Bullock for to år siden. Foto: Corbis
MOR OG SØNN: Vesle Louis har blitt storebror, og han og søsteren har allerede knyttet sterke bånd. Her sammen med mamma Bullock for to år siden. Foto: Corbis Vis mer

Beskyttende storebror

I starten da Laila ble med dem hjem var det viktig å være tålmodig og oppmuntrende.

- Jeg visste at hun var redd, og alt jeg ønsket for henne var at hun skulle vite at Louis og jeg ikke skulle dra fra henne.

Og hun fikk tydelig beskjed om at Louis tenkte akkurat det samme.

Mens adopsjonsprosessen fremdeles holdt på, kom barnevernet kjørende inn på familiens gårdsplass. Da løp sønnen og stilte seg beskyttende ved siden av Laila og spurte de besøkende hvorfor de var der.

- De svarte at de de kom for å sjekke om Laila var ok, og da svarte Louis: «Dere kommer ve ikke for å hente henne?» I det øyeblikket visste jeg at jeg kunne slutte å bekymre meg om jeg hadde funnet en riktig match. Det var jo helt klart at jeg hadde det.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSMOR: Da Bullock adopterte Louis i 2010 holdt hun også prosessen hemmelig lenge før hun avslørte nyheten i People magazine.
 Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Da Bullock adopterte Louis i 2010 holdt hun også prosessen hemmelig lenge før hun avslørte nyheten i People magazine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå har den lille jenta tilført rosa og glitter i huset som er en god miks til lego og Batman-effekter.

- Familien min er blandet og mangfoldig, gal, kjærlig og forståelsesfull. Det er slik en familie skal være, sier Sandra Bullock til bladet.

LYKKELIG FORELSKET: I august ble det kjent at Sandra Bullock hadde funnet lykken med den LA-baserte fotografen Bryan Randall. Han skal ha vært en god støtte for henne i adopsjonsprosessen. Foto: Splash News
LYKKELIG FORELSKET: I august ble det kjent at Sandra Bullock hadde funnet lykken med den LA-baserte fotografen Bryan Randall. Han skal ha vært en god støtte for henne i adopsjonsprosessen. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Kanskje jeg stikker til Las Vegas og gifter meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer