Sandra Bullock:

- Sandra Bullock avlyser bryllupsplanene

«Speed»-stjernen skal ha fått kalde føtter på grunn av kjærestens fortid. 

DRAMA: Forholdet mellom Sandra og Bryan skal ifølge Radaronline være så vanskelig at bryllupet er avlyst inntil videre. Foto: Scanpix
DRAMA: Forholdet mellom Sandra og Bryan skal ifølge Radaronline være så vanskelig at bryllupet er avlyst inntil videre. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Den Oscarvinnende skuespilleren Sandra Bullock (52), som for tiden er forlovet med fotografen Bryan Randall (51), har fått kalde føtter og vil ikke lenger gifte seg, hevder en kilde nær «Speed»-stjernen til nettsiden Radaronline.com.

Hennes venner skal ha hatt mye å si for avgjørelsen.

- Alle hennes venner har sagt at hun ikke trenger å ha dårlig tid. Spesielt ikke siden Bryan har en dårlig fortid med flere skandaler.

Bryan skal i 1998 ha blitt arrestert for fyllekjøring. Han skal tidligere også ha ødelagt et hotellrom i fylla.

- Sandra har satt en pause frem til hun er sikker på at dette er mannen hun vil tilbringe resten av livet sitt sammen med, avslutter kilden.

Sandra Bullock har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Adoperte en liten jente

I 2015 avslørte Sandra at hun hadde adoptert sitt andre barn.

Avsløringen kom i en utgave av bladet People.

- De fleste fosterbarn er i fosterhjem fordi de har blitt fjernet fra sine fødehjem under tragiske omstendigheter. Det siste jeg ønsket var å tilføye mer smerte for henne på grunn av jobben min, forteller hun i det eksklusive intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer