Sandra Bullock:

- Sandra Bullock avlyser bryllupsplanene

«Speed»-stjernen skal ha fått kalde føtter på grunn av kjærestens fortid. 

DRAMA: Forholdet mellom Sandra og Bryan skal ifølge Radaronline være så vanskelig at bryllupet er avlyst inntil videre. Foto: Scanpix
DRAMA: Forholdet mellom Sandra og Bryan skal ifølge Radaronline være så vanskelig at bryllupet er avlyst inntil videre. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Den Oscarvinnende skuespilleren Sandra Bullock (52), som for tiden er forlovet med fotografen Bryan Randall (51), har fått kalde føtter og vil ikke lenger gifte seg, hevder en kilde nær «Speed»-stjernen til nettsiden Radaronline.com.

Hennes venner skal ha hatt mye å si for avgjørelsen.

- Alle hennes venner har sagt at hun ikke trenger å ha dårlig tid. Spesielt ikke siden Bryan har en dårlig fortid med flere skandaler.

Bryan skal i 1998 ha blitt arrestert for fyllekjøring. Han skal tidligere også ha ødelagt et hotellrom i fylla.

- Sandra har satt en pause frem til hun er sikker på at dette er mannen hun vil tilbringe resten av livet sitt sammen med, avslutter kilden.

Sandra Bullock har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Adoperte en liten jente

I 2015 avslørte Sandra at hun hadde adoptert sitt andre barn.

Avsløringen kom i en utgave av bladet People.

Sandra Bullock is a mom again! Meet her adorable daughter, Laila. ❤️

Et bilde publisert av People Magazine (@people)

- De fleste fosterbarn er i fosterhjem fordi de har blitt fjernet fra sine fødehjem under tragiske omstendigheter. Det siste jeg ønsket var å tilføye mer smerte for henne på grunn av jobben min, forteller hun i det eksklusive intervjuet.

Sandra, sønnen Louis og hennes nye datter, Laila (4) prydet coveret til bladet, samt flere bilder inni. Og det var nettopp Bryan Randall som tok alle bildene av den lykkelige familien.

- Når jeg ser på Laila finnes det ingen tvil i meg om at det er her hun hører hjemme. De riktige barna kom til meg på det riktige tidspunktet, sier Sandra til People.

Skuespilleren startet adopsjonsprosessen allerede tre år før den gikk gjennom, og sønnen Louis, som hun adopterte i 2010, har vært en av de ivrigste til familieforøkelsen.

- Louis har ledet an hele denne reisen, avslørte hun og delte at de to søsknene allerede har formet et sterkt og uadskillellig bånd til hverandre.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG SØNN: Vesle Louis har blitt storebror, og han og søsteren har allerede knyttet sterke bånd. Foto: Scanpix
MOR OG SØNN: Vesle Louis har blitt storebror, og han og søsteren har allerede knyttet sterke bånd. Foto: Scanpix Vis mer

Beskyttende storebror

Laila (som uttales Lila) bodde i fosterhjem i Louisiana før «Gravity»-stjernen tok henne under vingene.

- Jeg visste at hun var redd, og alt jeg ønsket for henne var at hun skulle vite at Louis og jeg ikke skulle dra fra henne, fortalte hun til People i desember.

LES OGSÅ: - Derfor bryter jeg med Betsson