Sandra Bullock (51) har blitt mamma igjen!

Lille Louis har fått en søster.

MAMMA: Sandra Bullock har nå adoptert sitt andre barn.  Foto: Abaca
MAMMA: Sandra Bullock har nå adoptert sitt andre barn. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fem år etter hun adopterte lille Louis, har den verdensberømte skuespilleren Sandra Bullock (51), adoptert en liten jente.

Ifølge Radar Online har hun sakte men sikkert tatt det nyeste familiemedlemmet med ut i offentligheten. Kjæresten hennes, Bryan Randall, skal trolig være en stor del av oppdragelsen hennes.

- Sandra gjorde det klart for Bryan helt fra starten av: Hun vil ha en mann hun kan oppdra barn med. Hun hadde papirarbeidet klart lenge, men ventet på rett mann. Bryan har oppfylt alle hennes krav, sier kilden.

Men kjærligheten er et vanskelig tema for Bullock.

- Alle vet hvor redd hun er for å gi hjertet sitt til noen igjen, men Bryan er veldig støttende, kjærlig og en flott farsfigur for Louis (5). Sandra sier at han er perfekt, sier kilden.

- Louis er bare helt perfekt, det er den eneste måten jeg kan beskrive ham på. Det føles som om han alltid har vært en del av våre liv, sier Bullock til People Magazine.                                                                    Men den gang ville hun holde adopsjonen hemmelig til etter «Oscar»-gallaen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer