«Skal vi danse»

Sandra Borch ute av «Skal vi danse»

Ble sjette deltaker til å forlate dansekonkurransen.

SISTE DANS: Sandra Borch ble slått ut av Skal vi danse. Nå skal dansepartner Bjørn bli med henne på jobb. Video: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Konkurransen har for alvor tilspisset seg i årets sesong av «Skal vi danse», og lørdag kveld måtte nok et par takke for seg.

Etter at samtlige par hadde imponert med sine danseferdigheter, var det Sandra Borch og Bjørn Wettre Holthe, og Isabel Raad og Benjamin Jayakoddy som møttes til salsaduell. Det korteste strået var det imidlertid Sandra og Bjørn som trakk, og ble derfor sjette deltaker til å få dansedrømmen knust.

Stolt

- Jeg velger å fokusere på at vi er kommet over halvveis, veldig langt. Det er jeg veldig stolt over, og så er jeg imponert over at Bjørn har klart å dra meg helt hit. Jeg sto på første sending og var redd for å ryke, jeg har jo hatt den følelsen hele veien, sier Borch til Se og Hør.

FORNØYDE: Sandra og Bjørn er stolte over egen innsats og glade for at de fikk bevist at alle kan delta. Foto: Espen Solli / TV 2
FORNØYDE: Sandra og Bjørn er stolte over egen innsats og glade for at de fikk bevist at alle kan delta. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg har noen begrensninger som gjør at jeg ikke har ligget veldig høyt på dommerpoengene. Derfor har jeg alltid vært litt redd for å ryke, men dette er en del av gamet, fortsetter hun.

Beholder vennskapet

Bjørn Wettre Holthe påpeker likevel at Borch har fått bevist det de ønsket gjennom deltakelsen, nettopp at «hvem som helst kan stille opp, trøkke til, gi jernet og at det meste er mulig».

KVELDENS PAR: Disse syv parene kjempet om å komme videre lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2
KVELDENS PAR: Disse syv parene kjempet om å komme videre lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Først av alt vil jeg si tusen takk til alle som har stemt. Og så vil jeg si til alle som er usikre på seg selv at «bare hopp i det, vær deg selv for du er unik akkurat som du er», sier Borch.

Duoen legger ikke skjul på at de vil beholde vennskapet, selv etter at danseeventyret nå er over.

  • Se video øverst i saken!

Tilbake

Lørdag ble en spesiell kveld også for andre par, spesielt for Emilie Nereng og hennes partner Santino Mirenna. Det er gått hele tre uker siden sistnevnte fikk skulderen ut av ledd på parketten, og lørdag var han endelig tilbake for fullt.

- Det er så gøy å fortelle at Santino er tilbake med meg på parketten idag. Bare tre uker etter at skulderen hans gikk ut av ledd, tenk det, skrev Emilie Nereng på Instagram lørdag, samtidig som hun forklarte hvor mye deltakelsen i danseprogrammet betyr for henne.

TILBAKE: Santino Mirenna har de siste ukene levd i usikkerhet etter at han fikk skulderen ut av ledd. Lørdag kveld var han tilbake for fullt med Emilie Nereng. Foto: Espen Solli / TV 2
TILBAKE: Santino Mirenna har de siste ukene levd i usikkerhet etter at han fikk skulderen ut av ledd. Lørdag kveld var han tilbake for fullt med Emilie Nereng. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Nederst på lista

Forrige uke var det over og ut for den tidligere håndballstjerna Trine Haltvik. Hennes tolkning av «Mary Poppins» med en quickstep nådde ikke opp hos dommerne, og hun fikk bare 24 poeng.

Til Se og Hør fortalte Trine at hun synes det var leit, men samtidig rettferdig.

- Vi var ikke best i dag, og da er det sånn det er. Men det har vært en utrolig lærerik opplevelse som jeg kommer til å huske lenge.

UTE AV DANSEN: Trine Haltvik skulle hit, men ikke lenger. Håndballproffens quickstep nådde ikke opp, og hun ble den femte deltakeren til å måtte reise hjem. FOTO/Reporter: Ruben Pedersen. Vis mer

- Fremover nå kommer jeg til å fokusere på jobb, men det blir nok litt dansetrening på egen hånd, og. Jeg synes dette har vært utrolig artig, og jeg vil nok fortsette med dans fremover.

Hun forklarte også at hun vil beholde det gode vennskapet hun har fått med dansepartneren.

LES OGSÅ: - Det er nok nå!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer