LYKKELIG GIFT: Samuel Massie og Elsa Maria har vært gift siden sommeren  2015. Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG GIFT: Samuel Massie og Elsa Maria har vært gift siden sommeren  2015. Foto: Tor LindsethVis mer

Samuel Massie forlater kona i jula

- Heldigvis er hun veldig støttende, sier eventyreren. 

SEOGHØR.NO: Denne høsten har eventyrer Samuel Massie (23) ledet TV 2-suksessen «Skal vi danse» sammen med Katrine Moholt (43).

Det var i samme program han sjarmerte hele landet som en av deltakerne i fjorårets sesong.

Det er ikke bare karrieren som har ordnet seg for den blide bergenseren. Han har også funnet lykken på hjemmebane.

I fjor sommer giftet han seg nemlig med 11 år eldre Elsa Maria (34). Han avslører imidlertid overfor Seoghør.no at paret ikke skal feire jul sammen i år.

DEBUTERTE SOM PROGRAMLEDER: Denne høsten har Katrine Moholt og Samuel Massie ledet TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth
DEBUTERTE SOM PROGRAMLEDER: Denne høsten har Katrine Moholt og Samuel Massie ledet TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Bestefar seilte jorden rundt for 40 år siden, og nå skal vi reise ut sammen, sier han og utdyper:

- Julen er jeg og Elsa Maria fra hverandre. Hun visste hva slags type jeg er, og heldigvis er hun veldig støttende. Det er litt trist å være fra hverandre i julen, men det er nødvendig for å oppnå bestefars drøm. Forhåpentligvis får vi mange fine juler sammen fremover, mens dette er «once in a lifetime» og må skje nå, forteller han.

Eventyreren skulle egentlig på seiltur med bestefar Arne i fjor sommer.

- Jeg skulle egentlig på tur med bestefaren min (...) som jeg er veldig glad i. Vi hadde gledet oss lenge, men i juni fikk han et lite slag og kunne dessverre ikke være med på seilasen over Østersjøen, sa Samuel Massie til Se og Hør den gang.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Blir borte i to måneder

Mens Massie skal ut å reise med bestefaren - som lenge har vært en stor drøm for han - skal kona feire jul på mer tradisjonelt vis:

- Jeg skal være her med A4-livet mitt, også tar jeg meg en tur hjem til familien i Kragerø til jul, sier Elsa Maria til Seoghør.no.

- Det er kjempekjipt at han er vekk i to måneder, men samtidig er det helt greit for han skal på tur med bestefar. Hadde jeg hatt bestefaren min i live ville jeg gjort akkurat det samme med ham. Jeg er litt misunnelig for at det ikke er meg, men kanskje blir jeg med på siste del av turen i januar. Det kommer an på hvor de er, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

FEIRER HVER FOR SEG: Mens Massie skal ut på reise i julen, skal kona Elsa Maria feire jul med familien hjemme i Norge. Foto: Tore Skaar
FEIRER HVER FOR SEG: Mens Massie skal ut på reise i julen, skal kona Elsa Maria feire jul med familien hjemme i Norge. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Ingen usikkerhet

Ekteparet møttes gjennom felles kjente og utviklet et nært vennskap før de ble kjærester. Til sommeren feirer de to år som ektepar.

- Det er en annen trygghet å være gift. Et fundament som bare er der som er godt, varmt og fint. Ingen usikkerhet, forteller hun.

Programlederen ble kjent for det norske folk allerede som 17-åring, da han var en del av besetningen på den dramatiske «Berserk»-turen som førte til at tre personer mistet livet.

Det var kun han og kaptein Jarle Andhøy (38) som overlevde etter den tragiske ulykken i ferden mot Antarktisk og Sydpolen.

VANSKELIG TID: Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv. Foto: Afp
VANSKELIG TID: Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: - Det følger mye dritt med det å ha diabetes