Samuel Massie forlater kona i jula

- Heldigvis er hun veldig støttende, sier eventyreren. 

LYKKELIG GIFT: Samuel Massie og Elsa Maria har vært gift siden sommeren  2015. Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG GIFT: Samuel Massie og Elsa Maria har vært gift siden sommeren  2015. Foto: Tor Lindseth Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne høsten har eventyrer Samuel Massie (23) ledet TV 2-suksessen «Skal vi danse» sammen med Katrine Moholt (43).

Det var i samme program han sjarmerte hele landet som en av deltakerne i fjorårets sesong.

Det er ikke bare karrieren som har ordnet seg for den blide bergenseren. Han har også funnet lykken på hjemmebane.

I fjor sommer giftet han seg nemlig med 11 år eldre Elsa Maria (34). Han avslører imidlertid overfor Seoghør.no at paret ikke skal feire jul sammen i år.

DEBUTERTE SOM PROGRAMLEDER: Denne høsten har Katrine Moholt og Samuel Massie ledet TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth
DEBUTERTE SOM PROGRAMLEDER: Denne høsten har Katrine Moholt og Samuel Massie ledet TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Bestefar seilte jorden rundt for 40 år siden, og nå skal vi reise ut sammen, sier han og utdyper:

- Julen er jeg og Elsa Maria fra hverandre. Hun visste hva slags type jeg er, og heldigvis er hun veldig støttende. Det er litt trist å være fra hverandre i julen, men det er nødvendig for å oppnå bestefars drøm. Forhåpentligvis får vi mange fine juler sammen fremover, mens dette er «once in a lifetime» og må skje nå, forteller han.

Eventyreren skulle egentlig på seiltur med bestefar Arne i fjor sommer.

- Jeg skulle egentlig på tur med bestefaren min (...) som jeg er veldig glad i. Vi hadde gledet oss lenge, men i juni fikk han et lite slag og kunne dessverre ikke være med på seilasen over Østersjøen, sa Samuel Massie til Se og Hør den gang.

Blir borte i to måneder

Mens Massie skal ut å reise med bestefaren - som lenge har vært en stor drøm for han - skal kona feire jul på mer tradisjonelt vis:

- Jeg skal være her med A4-livet mitt, også tar jeg meg en tur hjem til familien i Kragerø til jul, sier Elsa Maria til Seoghør.no.

- Det er kjempekjipt at han er vekk i to måneder, men samtidig er det helt greit for han skal på tur med bestefar. Hadde jeg hatt bestefaren min i live ville jeg gjort akkurat det samme med ham. Jeg er litt misunnelig for at det ikke er meg, men kanskje blir jeg med på siste del av turen i januar. Det kommer an på hvor de er, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

FEIRER HVER FOR SEG: Mens Massie skal ut på reise i julen, skal kona Elsa Maria feire jul med familien hjemme i Norge. Foto: Tore Skaar
FEIRER HVER FOR SEG: Mens Massie skal ut på reise i julen, skal kona Elsa Maria feire jul med familien hjemme i Norge. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Ingen usikkerhet

Ekteparet møttes gjennom felles kjente og utviklet et nært vennskap før de ble kjærester. Til sommeren feirer de to år som ektepar.

- Det er en annen trygghet å være gift. Et fundament som bare er der som er godt, varmt og fint. Ingen usikkerhet, forteller hun.

Programlederen ble kjent for det norske folk allerede som 17-åring, da han var en del av besetningen på den dramatiske «Berserk»-turen som førte til at tre personer mistet livet.

Det var kun han og kaptein Jarle Andhøy (38) som overlevde etter den tragiske ulykken i ferden mot Antarktisk og Sydpolen.

VANSKELIG TID: Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv. Foto: Afp
VANSKELIG TID: Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: - Det følger mye dritt med det å ha diabetes