Samuel Massie: - Jeg tenker mye på døden

Den unge eventyreren innrømmer at han ikke tar livet for gitt.

MØRKE TANKER: Samuel Massie har opplevd mer enn de aller fleste 23-åringer, men likevel bekymrer han seg for at han ikke skal ha oppnådd nok.  Foto: NTB scanpix
MØRKE TANKER: Samuel Massie har opplevd mer enn de aller fleste 23-åringer, men likevel bekymrer han seg for at han ikke skal ha oppnådd nok. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Eventyrer Samuel Massie (23) ble kjent for det norske folk allerede som 17-åring, da han var en del av besetningen på den dramatiske «Berserk»-turen som førte til at tre personer mistet livet.

Det var kun han og kaptein Jarle Andhøy (38) som overlevde etter den tragiske ulykken i ferden mot Antarktisk og Sydpolen.

Den unge bergenseren har opplevd mer enn de fleste 23-åringer, og i et intervju med VG avslører han at han ikke tar livet for gitt.

- Uten å bli helt mørk i tankegangen, så tenker jeg mye på døden i forhold til: «er jeg fornøyd med det jeg har oppnådd dersom jeg skulle dødd nå?». Men at jeg tenker så mye på døden gjør vel egentlig at jeg også tenker mye på livet, det å leve, sier han til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

DEN GANG DA: Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv.  Foto: Afp
DEN GANG DA: Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv. Foto: Afp Vis mer

Fant sin store kjærlighet

Massie sjarmerte TV 2s seere i senk under fjorårets «Skal vi danse», der han kom på tredjeplass - kun slått av Stian «Staysman» Thorbjørnsen (34) og Adelén Rusillo Steen (19).

23-åringen har imidlertid allerede funnet kvinnen i sitt liv.

I fjor sommer giftet han seg nemlig med 11 år eldre Elsa Maria (34). Paret møttes gjennom felles kjente og utviklet et nært vennskap før de ble kjærester. 

- Vi var venner og plutselig så jeg at han var drit-sjarmerende, sa hun til Seoghør.no da hun heiet på ektemannen under danseprogrammet.

- Jeg er så stolt av ham! Jeg hadde aldri i verden trodd han skulle gjøre det så bra. Jeg skulle ønske vi hadde giftet oss seks måneder senere, for da hadde vi hatt en kick ass-bryllupsvals, sa hun videre.

LYKKELIG: Samuel Massie og Elsa Maria giftet seg i fjor sommer.  Foto: Seoghør.no
LYKKELIG: Samuel Massie og Elsa Maria giftet seg i fjor sommer. Foto: Seoghør.no Vis mer

LES OGSÅ: - Jakob brøt totalt sammen