BRAKSUKSESS: I helgen debuterer Samuel Massie som programleder for to programmer på TV 2. Han hadde imidlertid aldri trodd at han kom til å bli programleder.  Foto: NTB scanpix
BRAKSUKSESS: I helgen debuterer Samuel Massie som programleder for to programmer på TV 2. Han hadde imidlertid aldri trodd at han kom til å bli programleder. Foto: NTB scanpix Vis mer

Samuel Massie: - Jeg har fått det meste av diagnoser

Eventyrer Samuel Massie debuterte som programleder vi helgen, men veien dit har ikke bare vært lett.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld debuterte eventyrer Samuel Massie (23) som programleder for «Skal vi danse» på TV 2, det samme programmet han sjarmerte hele landet som en av deltakerne under fjorårets sesong. 

Søndag var det også premiere på programmet «Rett fra hjertet» på samme kanal, som han leder med Solveig Kloppen (45).

All suksessen kommer etter noen tunge år for den blide og godt likte bergenseren. For bare syv år siden droppet han ut av skolen, og tiden etter var etterfulgt av en dyster periode med rus. 

23-åringen sluttet på skolen etter mye fravær, og i et intervju med VG avslører han at det med tiden ble lett for ham å droppe undervisning.

- Jeg har fått det meste av diagnoser. Det morsomste var da legen diagnostiserte meg med «forskjøvet døgnrytme-fase-syndrom», som sikret meg gyldig fravær når jeg dukket opp på skolen klokken 12. Det hadde jo ingenting å gjøre med at jeg spilte Playstation hele natten og syntes at skolen var kjedelig, sier han til avisen. 

Saken fortsetter nedenfor.

SJARMERTE: Massie var deltaker i fjorårets «Skal vi danse», der han kom på tredjeplass - kun slått av Stian «Staysman» Thorbjørnsen (34) og Adelén Rusillo Steen (19). Her med dansepartner Marianne Sandaker. Foto: Tor Lindseth
SJARMERTE: Massie var deltaker i fjorårets «Skal vi danse», der han kom på tredjeplass - kun slått av Stian «Staysman» Thorbjørnsen (34) og Adelén Rusillo Steen (19). Her med dansepartner Marianne Sandaker. Foto: Tor Lindseth Vis mer

I dag har Massie imidlertid fått en annen innstilling, og bruker lærevanskene som motivasjon.  

- Alle disse diagnosene, altså, jeg mener de bare er tull. Bare unnskyldninger. Ta dysleksi, for eksempel, i 9. klasse var den min verste fiende, nå er den min beste venn. Nå gir den meg den ekstra dytten til å si til meg selv: «Det skal jeg i hvert fall greie» når jeg prøver noe nytt og vanskelig. Alt har med innstilling å gjøre. Man kommer langt med å tenke positivt og være nysgjerrig, sier han til VG. 

Saken fortsetter nedenfor.

STORMFORELSKET: Samuel Massie og Elsa Maria giftet seg i fjor sommer.  Foto: Seoghør.no
STORMFORELSKET: Samuel Massie og Elsa Maria giftet seg i fjor sommer. Foto: Seoghør.no Vis mer

Giftet seg i fjor

Det er ikke bare karrieren som i dag har kommet seg på plass for Samuel Massie. Han har også funnet kvinnen i sitt liv.

I fjor sommer giftet han seg nemlig med 11 år eldre Elsa Maria (34). Paret møttes gjennom felles kjente og utviklet et nært vennskap før de ble kjærester. 

- Vi var venner og plutselig så jeg at han var drit-sjarmerende, sa hun til Seoghør.no da hun heiet på ektemannen under «Skal vi danse» i fjor.

Den ferske programlederen ble kjent for det norske folk allerede som 17-åring, da han var en del av besetningen på den dramatiske «Berserk»-turen som førte til at tre personer mistet livet.

Det var kun han og kaptein Jarle Andhøy (38) som overlevde etter den tragiske ulykken i ferden mot Antarktisk og Sydpolen.

VANSKELIG TID: Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv. Foto: Afp
VANSKELIG TID: Samuel Massie var bare 17 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: - Nå er jeg på et godt sted i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer