Sammenliknes med den «Oscar»-nominerte stjernen

Aksel Hennies skuespillerferdigheter har falt i smak hos danskene.

PREMIERE: Tone og Aksel var i kveld på premieren av «Hodejegerne» i København. Her fra premieren i Oslo forrige måned. Foto: Stella Pictures
PREMIERE: Tone og Aksel var i kveld på premieren av «Hodejegerne» i København. Her fra premieren i Oslo forrige måned. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Aksel Hennie (36) tok med dama Tone Damli Aaberge til København da «Hodejegerne» hadde premiere i den vakre storbyen i kveld.

Filmen har fått strålende kritikker der borte, og nå sammenlikner danskene ham med den «Oscar»-nominerte skuespilleren Mads Mikkelsen (46).

- Jeg tar det som et stort kompliment å bli kalt «Norges svar på Mads Mikkelsen». Jeg synes at Mads er en fantastisk person og en meget dyktig skuespiller, sier Hennie til den danske avisen Ekstra Bladet.

Den populære skuespilleren avslører også at han godt kunne tenke seg å jobbe med dansk film:

-Hvis jeg selv kunne fått lov til å velge mellom de mange fantastiske danske filminstruktørene ville jeg gjerne ha laget en film sammen med Nicolas Winding Refn. Jeg er vill med hans «Pusher»-triologi, forklarte Hennie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer