Sammenlikner seg med den verdenberømte svensken

- Jeg er kanskje mer en Stellan Skarsgård.

FAR OG SØNN: Stellan og Alexander Skarsgård gjør det begge stort som skuespillere, både i inn- og utland. Dette bildet er fra Trier-filmen «Melancholia», hvor far og sønn spilte mot hverandre. Alexander er Stellans eldste sønn. Foto: Stella Pictures
FAR OG SØNN: Stellan og Alexander Skarsgård gjør det begge stort som skuespillere, både i inn- og utland. Dette bildet er fra Trier-filmen «Melancholia», hvor far og sønn spilte mot hverandre. Alexander er Stellans eldste sønn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På selveste kronprinsesse Mette-Marits (39) fødselsdag 19.august ble talkshow-kongen Fredrik Skavlan (46) og skuespiller Maria Bonnevie (38) foreldre til en liten jente.

Dette er Skavlans fjerde barn, og Bonnevies første.

I et intervju med Aftenposten denne helgen, forteller den nybakte pappaen at hans egen mor sammenlikner ham med TV 2-journalist Stein Kåre Kristiansen (61) - som har 11 barn.

- Men jeg har litt igjen da. Jeg er kanskje mer en Stellan Skarsgård, sier Skavlan i intervjuet.

Den verdensberømte svenske skuespilleren Skarsgård ble selv pappa i august, til sitt åttende barn.

I intervjuet forteller 46-åringen at å bli pappa igjen preger ham på mange områder.

- Jeg er blitt mer skjør. Spesielt etter at jeg er blitt pappa igjen, da kjenner jeg at, shit, jeg er skjør. Men det å få mitt fjerde barn preger meg også i den forstand at jeg prøver å rekke et tidligere fly hjem, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ekskona får halvparten av det han tjener

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer