<strong>FAR OG SØNN:</strong> Stellan og Alexander Skarsgård gjør det begge stort som skuespillere, både i inn- og utland. Dette bildet er fra Trier-filmen «Melancholia», hvor far og sønn spilte mot hverandre. Alexander er Stellans eldste sønn. Foto: Stella Pictures
FAR OG SØNN: Stellan og Alexander Skarsgård gjør det begge stort som skuespillere, både i inn- og utland. Dette bildet er fra Trier-filmen «Melancholia», hvor far og sønn spilte mot hverandre. Alexander er Stellans eldste sønn. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sammenlikner seg med den verdenberømte svensken

- Jeg er kanskje mer en Stellan Skarsgård.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På selveste kronprinsesse Mette-Marits (39) fødselsdag 19.august ble talkshow-kongen Fredrik Skavlan (46) og skuespiller Maria Bonnevie (38) foreldre til en liten jente.

Dette er Skavlans fjerde barn, og Bonnevies første.

I et intervju med Aftenposten denne helgen, forteller den nybakte pappaen at hans egen mor sammenlikner ham med TV 2-journalist Stein Kåre Kristiansen (61) - som har 11 barn.

- Men jeg har litt igjen da. Jeg er kanskje mer en Stellan Skarsgård, sier Skavlan i intervjuet.

Den verdensberømte svenske skuespilleren Skarsgård ble selv pappa i august, til sitt åttende barn.

I intervjuet forteller 46-åringen at å bli pappa igjen preger ham på mange områder.

- Jeg er blitt mer skjør. Spesielt etter at jeg er blitt pappa igjen, da kjenner jeg at, shit, jeg er skjør. Men det å få mitt fjerde barn preger meg også i den forstand at jeg prøver å rekke et tidligere fly hjem, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ekskona får halvparten av det han tjener

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer