SPØKEFUGL: Tore Sagen spøkte og sa at hans nyfødte datter ligner på NRK-korrespondent Morten Jentoft.  Foto: Se og Hør / NTB scanpix
SPØKEFUGL: Tore Sagen spøkte og sa at hans nyfødte datter ligner på NRK-korrespondent Morten Jentoft. Foto: Se og Hør / NTB scanpixVis mer

Sammenlignet den nyfødte datteren med NRK-veteran

Da den nybakte pappaen Tore Sagen gjestet «I kveld med Ylvis LIVE», tok de babydiskusjonen til et helt nytt nivå.

SEOGHØR.NO: Da komiker Tore Sagen (35) gjestet TVNorge-programmet «I kveld med Ylvis LIVE» tirsdag, avslørte radioprofilen at han og Live Nelvik (33) hadde fått baby nummer to. 

- Jeg ble far på torsdag. Jeg var far, men jeg ble dobbelfar, fortalte han under direktesendingen.

De gøyale Bergens-brødrene begynte fort å grave i om Sagen, som er kjent for sin drøye og ærlige humor, begynte å gråte da hans nyeste familiemedlem kom til verden.

- Jeg er jo ikke psykopat, så jeg kjente jo glede da barnet kom, slo komikeren fast.

Vegard Ylvisåker (36) spurte dermed forsiktig om den nybakte tobarnsfaren synes babyer er fine å se på. 

- Jeg synes barn er fine, men jeg synes valper er søtere, uttalte Tore Sagen mens latter runget i salen.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSFAR: Tore Sagen avslørte under «I kveld med Ylvis LIVE» at han hadde blitt pappa igjen.  Foto: Tord Tungesvik
TOBARNSFAR: Tore Sagen avslørte under «I kveld med Ylvis LIVE» at han hadde blitt pappa igjen. Foto: Tord Tungesvik Vis mer

Programleder Bård Ylvisåker (33) sa seg fort enig i Sagens humoristiske kommentar, og fortalte at han selv syntes sin egen sønn var «billeduskjønn» da han ble født.

- Min nye datter så ut som NRK-korrespondent Morten Jentoft. Hun var så lik, spøkte Sagen mens Ylvis-brødrene brøt ut i høylytt latter.

Morten Jentoft (59) har vært ansatt i NRK i en årrekke og overtok blant annet som korrespondent i Moskva etter Hans-Wilhelm Steinfeld (64) i 2014. 

Saken fortsetter under bildet. 

NRK-VETERAN: Journalist Morten Jentoft er en veteran i NRK og har også utgitt flere bøker.  Foto: NTB scanpix
NRK-VETERAN: Journalist Morten Jentoft er en veteran i NRK og har også utgitt flere bøker. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Folk er veldig hårsåre

Selv om Sagens uttalelse tydelig var preget av humor, har også flere kjendiser tidligere uttalt at synet av sitt nyfødte barn ikke var helt som forventet. 

Skuespiller Ane Dahl Torp (40), som i 2009 ble mor til sønnen Sigurd, uttalte nemlig i etterkant at hun verken savnet sønnen sin eller syntes at han var spesielt vakker. Uttalelsene vekket den gang sterke reaksjoner - ikke bare latter - hos folket. 

- Det var noen som mente at det hørtes aldeles grusomt ut da jeg sa at jeg ikke savner ham når jeg er borte fra ham i to dager.

Saken fortsetter under bildet. 

ÆRLIG: Ane Dahl Torp fikk reaksjoner da hun uttalte at hun ikke syntes sønnen sin var oppsiktsvekkende vakker.  Foto: Andreas Fadum
ÆRLIG: Ane Dahl Torp fikk reaksjoner da hun uttalte at hun ikke syntes sønnen sin var oppsiktsvekkende vakker. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Så jeg synes at folk er veldig hårsåre. For det er jo deilig å komme litt bort, i hvert fall fra en baby, fortalte hun til Seoghør.no i 2011. 

Dahl Torp tok heller ikke utsagnet om at sønnen ikke er så vakker spesielt alvorlig. Hun mente nemlig at de aller fleste av oss heller ikke er mer enn helt vanlige:

- Han er helt vanlig pen, som de fleste av oss, og det holder i bøtter og spann. Han er akkurat pen nok, så han trenger slett ikke å bli penere, poengterte hun den gang.

LES OGSÅ: Live Nelvik ble mamma igjen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.