Sammenlignet babymager på fest

Hvem av superstjernene føder først?

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Drew Barrymores (39) andre barn er like om hjørnet og artisten Ciara (28) venter sin første barn med rap-kjæresten Future. Men stjernene fokuserer ikke bare på sine egne barn.

Lørdag kastet de glans over veldedighetsfesten Safe Kids i Los Angeles for å samle inn penger til å holde alle barn trygge.

Med få dager igjen til fødselene struttet damene av lykke og strålte fra øre til øre da de småpratet på den røde løperen.

Kan føde når som helst

Drew dekket kulen i en marineblå skjorte med oppbrettede ermer, kombinert med sorte bukser og ballerinasko, mens Ciara strålte i en hvit skjorte-kjole, bare ben og røde tennissko.

VOKSER: På veldedighetsfest lørdag poserte Drew Barrymore og Ciara for fotografene. Begge venter barn i nærmeste fremtid. Foto: insight media/All Over Press
VOKSER: På veldedighetsfest lørdag poserte Drew Barrymore og Ciara for fotografene. Begge venter barn i nærmeste fremtid. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Barrymore og ektemannen Will Kopleman blir foreldre på ny en av de nærmeste dagene.

- Det kan skje når som helst, og jeg føler meg fantastisk, sier hun ifølge Accesshollywood.

Drew, som fødte datteren Olive i 2012, er roligere under svangerskap nummer to.

- Jeg føler meg veldig rolig. Jeg var nervøs første gangen, men nå er jeg mye roligere.

Utslitt av svangerskap

Tilstede var også Kendra Wilkinson (28) som venter en liten jente i mai. Modellen har fortalt hennes andre svangerskap er svært tøft og at hun sliter med formen. Hun var likevel med på veldedighetsfesten lørdag ettermiddag. 

- Jeg er seriøst helt utslitt. Det føles som om livet mitt er over akkurat nå. Jeg prøver veldig hardt å ikke være sengeliggende, sa Kendra til E! News i forrige uke.

LES OGSÅ: Nekter å slanke seg under graviditeten

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer