Zac Efron:

Sammenlignes med «Shrek»-karakter

Det er flere som drar paraleller mellom skuespilleren og en kjent karakter.

UGJENKJENNELIG: Zac Efron har gått igjennom flere forandringer. Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/Shutterstock / NTB
UGJENKJENNELIG: Zac Efron har gått igjennom flere forandringer. Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespilleren Zac Efron (35) har vekket manges oppmerksomhet den siste tiden. Han er nemlig nærmest ikke til å kjenne igjen i sin nye rolle.

35-åringen er for tiden i gang med innspilling av den kommende filmen Iron claw, hvor han spiller en 65 år gamle bryteren Kevin Von Erich.

For å passe inn i rollen har skuespilleren åpenbart måttet gå igjennom flere forandringer. Mest oppsiktsvekkende er hans nye, store muskler og ikke minst den nye hårfrisyren - det som mange kaller en bolleklipp.

- Zac Efron ser ugjenkjennelig ut i sin nye rolle. En skikkelig biff med glødende tan og bollesveis, skrev Daily Mail i sin omtale.

LORD FARQUAAD? Flere sammenligner Zac Efron med «Shrek»-karakteren. Foto: MEGA/NTB
LORD FARQUAAD? Flere sammenligner Zac Efron med «Shrek»-karakteren. Foto: MEGA/NTB Vis mer

Efrons nye utseende har vekket stor oppmerksomhet blant fans, og den siste uken har blant annet den sosiale plattformen Twitter florert av innlegg som sammenligner skuespilleren med en annen kjent figur.

SJOKKERTE: Supermodell og skuespiller Heidi Klum er for mange kjent som dronningen av Halloween. Sjekk hva hun var utkledd som i år! Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Det er nemlig flere som hevder at skuespilleren ligner på Lord Farquaad, en karakter i animasjonsfilmen «Shrek».

«Ikke Zac Efron som er blitt Lord Farquaads savnede bror», skriver en på Twitter og deler et bilde av dem begge.

En annen skriver «Jeg kan se at Lord Farquaad har trent i det siste», og legger ved et bilde av Zac Efron, mens en tredje skriver at Lord Farquaad har hatt en «glow-up».

ET HUNDELIV: En japansk mann brukte 150 000 kroner på hundekostyme slik at han kan «leve som et dyr». Video: Twitter/@toco_eevee Vis mer

Det ser imidlertid ikke ut til at Efron selv plages nevneverdig av sammenligningene, da han foreløpig ikke har uttalt seg om det. Det skriver Page Six.

Også da de første bildene av skuespillerens nye utseende ble kjent, fikk han stor oppmerksomhet på Twitter.

«Det må være falskt. Overkroppen matcher ikke underkroppen.», skrev en Twitter-bruker da.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen supermodellen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer