IKKE FØDT I SAMME TEGN: Paris Hilton skryter av at både hun og Albert Einstein er født i vannmannens tegn. Men Einstein ble født i fiskene. Foto: Stella Pictures
IKKE FØDT I SAMME TEGN: Paris Hilton skryter av at både hun og Albert Einstein er født i vannmannens tegn. Men Einstein ble født i fiskene. Foto: Stella PicturesVis mer

Sammenligner seg selv med Einstein

Men Paris Hilton har tydeligvis ikke sjekket fakta...

SEOGHØR.NO: Man skulle kanskje ikke tro den avdøde fysikeren Albert Einsten og hotellarvingen Paris Hilton har mye felles, men selv er hun av en annen oppfatning.

En av Paris' interesser er nemlig astrologi. Selv er Hilton født 17. februar, noe som betyr at hun er født i vannmannens tegn.

BRYR SEG IKKE OM KRITIKKEN: Paris sier hun ikke lenger bryr seg om kritikk rettet mot henne. Foto: action press/All Over Press
BRYR SEG IKKE OM KRITIKKEN: Paris sier hun ikke lenger bryr seg om kritikk rettet mot henne. Foto: action press/All Over Press Vis mer

I et intervju med britiske Daily Telegraph snakker Hilton litt om interessen sin, og sammenligner seg selv Einstein.

- Vi er sosiale sommerfugler, humanitære, genier. Albert Einstein var også en, sier hun til avisen ifølge Us Magazine.

Men Hilton glemte å sjekke fakta før hun uttalte seg. Einstein var nemlig født 14. mars, noe som betyr at han ble født i stjernetegnet fiskene.


Men om hun får kritikk for uttalelsen, bryr hun seg nok ikke om det. I det samme intervjuet forteller hun nemlig at hun ler dersom noen prøver å være slem mot henne.

- Hvis folk prøver å være slemme, så er det deres problem. Før pleide jeg å bli lei meg av sånne kommentarer. Jeg ringte moren min og gråt hele tiden, men nå bare ler jeg, sier hun.

Hilton ble nylig slaktet etter at hun ga ut sin nye singel, «Come Alive».

«Dette kan være den sangen i verden hvor det er brukt mest auto-tune. Hun høres ut som en kvinnelig robot, og sangen passet kanskje best inn på et vorspiel i 2003», skrev nettstedet Huffington Post.

LES OGSÅ: - Jeg kjenner forskjellen når jeg har på meg bikini