Sammenligner pizza med sex

- Uansett hvor dårlig det er, så er det litt godt likevel, mener «MasterChef»-dommeren. Se video!

ROS OG RIS: - Det blir kritikk og litt irettesettelse fra tid til annen, men i bunn og grunn så er det kjærlghet og empati det dreier seg om. Vi vil se en «MasterChef» som har lært noe i tiden her, sier Eyvind Hellstrøm om jobben som jurymedlem i TV Foto: Anders Myhren, Seher.no
ROS OG RIS: - Det blir kritikk og litt irettesettelse fra tid til annen, men i bunn og grunn så er det kjærlghet og empati det dreier seg om. Vi vil se en «MasterChef» som har lært noe i tiden her, sier Eyvind Hellstrøm om jobben som jurymedlem i TV Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med «MasterChef»-dommerne nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Tirsdag er det klart for premieren på TV3s nye mat-konkurranse «MasterChef», hvor en jury bestående av Eyvind Hellstrøm fra «Hellstrøm rydder opp», restaurantgründer Jan Vardøen og mesterkokken Tom Victor Gausdal skal finne Norges største kokke-talent.

Men ifølge dommertrioen var det ingen lett oppgave å finne talentene blant de hundrevis av håpefulle kvinnene og mennene som møtte til audition med hjemmelagde spesialiteter.

- Noe av det verste jeg har smakt var vel en spesiell levergryte. Da måtte jeg spytte ut maten. Men jeg var ganske snill mot kandidaten for han hadde fått så mye tyn av de to andre her, sier Gausdal med et smil til Seher.no.

Eyvind Hellstrøm har tidligere avslørt til Seher.no at dommerne flere ganger har fått deltagere til å gråte på audition, men hevder de ikke er ute etter å slakte noen i matprogrammet.

- Det blir kritikk og litt irettesettelse fra tid til annen, men i bunn og grunn så er det kjærlghet og empati det dreier seg om. Vi vil se en «MasterChef» som har lært noe i tiden her, sier han til Seher.no.

Jan Vardøen smiler når han røper at han i et tilfelle sammenlignet en deltakers lite imponerende pizza med dårlig sex.

- Det var da jeg trodde mikrofonen var skrudd av, hehe. Jeg sa at noen sier at selv når sex er dårlig, så er det litt godt likevel. Det samme er det med pizza. Selv den verste pizza kan være litt ålreit, sier han.

«MasterChef» har premiere på TV3 tirsdag kl 20.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ: - Hadde ikke trodd jeg skulle begynne å gråte


[obj:media:8480]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer