Helene Olafsen og Stian Blipp:

Sammenligner forholdet med et arrangert ekteskap

- Vi kjente hverandre ikke noe særlig godt fra før av, avslører Stian Blipp.

GODE VENNER: I dag er programlederne for «Senkveld», Helene Olafsen og Stian Blipp, gode venner. Det kunne imidlertid gått begge veier. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: I dag er programlederne for «Senkveld», Helene Olafsen og Stian Blipp, gode venner. Det kunne imidlertid gått begge veier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i april TV 2 annonserte at det var Stian Blipp (28) og Helene Olafsen (28) som skulle ta over spakene for det populære programmet «Senkveld», etter at de tidligere programlederne Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (45) la skoene på hylla i november i fjor.

Selv om det tilsynelatende ser ut til at overtakelsen har blitt en suksess, var det ikke gitt at Stian og Helene skulle få den gode kjemien som de tilsynelatende har på skjermen.

I et intervju med TV 2 i dag avslører Helene at hun bare to dager før annonseringen fikk beskjed om at det var nettopp henne som skulle ta over.

- Jeg rakk ikke å tenke så mye. Jeg kunne jo ikke si nei til det. Så plutselig var vi i gang. forteller den blide 28-åringen til kanalen.

Kjente hverandre ikke

Selv om Stian hadde blitt informert, og fått tilbudet om jobben, noe før Helene, beskriver han likevel starten på «Senkveld»-karrieren som et slags arrangert ekteskap.

Han avslører blant annet at han ikke kjente til Helene før de kastet seg ut i rollen som programlederduo i et av Norges mest populære TV-program.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer