- Sammenbruddet var kun en spøk

Filmstjernen gjør helomvending etter skandaleintervjuet.

- SPØKTE OM SAMMENBRUDD: David Arquette hevder hans utsagn i et intervju om at han hadde hatt et nervøst sammenbrudd, kun var ment som en spøk. Foto: All Over Press
- SPØKTE OM SAMMENBRUDD: David Arquette hevder hans utsagn i et intervju om at han hadde hatt et nervøst sammenbrudd, kun var ment som en spøk. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen David Arquette (39) skapte overskrifter da han i et intervju tidligere denne uken sa at han hadde hatt et nervøst sammenbrudd etter separasjonen fra eks-kona Courteney Cox.

Arquette kom med utsagnet til radioverten Howard Stern etter å ha blitt observert på en rekke fuktige fester i Los Angeles og Las Vegas.

Nå hevder imidlertid «Scream»-skuespilleren at det hele var en spøk fra hans side.

- Det har blitt rapportert at jeg hadde et nervøst sammenbrudd. Jeg kan forsikre deg at det har jeg ikke. Alt var en vits fra min side, sa han ifølge msnbc.com på sin Twitter-side torsdag.

Arquette - som ikke forsøkte å trekke tilbake utsagnet om at han har drukket mye siden bruddet med Courteney - skrev også at han ikke bryr seg om folk reagerer på oppførselen hans.

-  Jeg sier alltid det jeg mener og bryr meg ikke om hva folk som ikke kjenner meg, sier.

- Jeg er en bra person med et stort hjerte. Jeg takker de som har støttet meg i den tøffe tiden, skriver han på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg har drukket mye