Kim Kardashian og Pete Davidson:

Sammen på rød løper for første gang

Det nyforelskede paret viste sin kjærlighet.

FORELSKET: Hollywood-Paret Kim Kardashian og Pete Davidson smilte fra øre til øre på den røde løperen. Foto: Paul Morigi / Getty Images / AFP / NTB
FORELSKET: Hollywood-Paret Kim Kardashian og Pete Davidson smilte fra øre til øre på den røde løperen. Foto: Paul Morigi / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor begynte romanseryktene å florere mellom realitystjerna Kim Kardashian (41) og den 14 år yngre komikeren Pete Davidson (28), etter at de delte et kyss da førstnevnte gjorde sin «SNL»-debut.

Kort tid senere ble de to også avbildet hånd i hånd i en fornøyelsespark i California, og det var liten tvil om at det var en flørt på gang.

Siden har kjærligheten tilsynelatende bare vokst for hver dag mellom det nyforelskede paret, men de har lenge forsøkt å holde noe lav profil hva gjelder forholdet.

Selv om duoen har blitt observert sammen ved flere anledninger, har de aldri dukket opp sammen på rød løper, fram til nå.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

Viste sin kjærlighet

Lørdag var det duket for korrespondentenes tradisjonsrike middag i Det hvite hus i Washington, D.C., hvor arbeidet til journalister og media blir feiret årlig, skriver blant andre People.

For anledningen ankom turtelduene sammen hånd i hånd, mens de smilte fra øre til øre.

SAMMEN: For første gang dukket paret opp sammen på rød løper. Foto: Paul Morigi / Getty Images / AFP / NTB
SAMMEN: For første gang dukket paret opp sammen på rød løper. Foto: Paul Morigi / Getty Images / AFP / NTB Vis mer

Denne gangen sluntret de ikke unna fotografene, og til «alles» overraskelse stilte paret gledelig opp på den røde løperen sammen for aller første gang.

Kardashian var ikledd en figursydd, glitrende sølvkjole, mens Davidson gikk for en svart, klassisk dress med matchende solbriller, samt et sort slips og et par Vans.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

- Gud, vi er så søte

Etter at Kardashian og Davidson hadde vært kjærester i rundt fem måneder, åpnet hun seg endelig opp om forholdet.

I mars gikk realitydronningen så langt som å bekrefte at hun er forelsket da hun for første gang delte et bilde av seg selv og Davidson på Instagram - hvor hun har hele 306 millioner følgere.

- Det er vel ikke offisielt før man poster det, fleiper 41-åringen da hun gjestet «Ellen DeGeneres Show», omtalte People den gang, og fortsatte:

- Jeg har de søteste bildene av oss og jeg har lyst til å være sånn «å Gud, vi er så søte», men så tenker jeg «ikke vær så desperat. Ikke post så mye, bare gi små glimt». Jeg vet ikke hva som er riktig å gjøre for jeg har ikke datet noen siden før Instagram eksisterte. Så jeg vet ikke hva reglene er.

LES OGSÅ: Røper hemmelig romanse i kulissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer