Justin og Hailey Bieber:

Sammen på rød løper for første gang

Justin klarte ikke å holde hendene unna kona Hailey på premiere mandag.

VISTE KJÆRLIGHET: Justin Bieber klarte ikke å holde hendene fra Hailey under premieren på dokumentaren hans «Justin Bieber: Seasons». Foto: NTB Scanpix
VISTE KJÆRLIGHET: Justin Bieber klarte ikke å holde hendene fra Hailey under premieren på dokumentaren hans «Justin Bieber: Seasons». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Superparet Justin Bieber (25) og Hailey Bieber (23) har lenge vært en stor «snakkis», og det er ikke til å legge skjul på at det har vært litt turbulent rundt paret og hans tidligere kjæreste, Selena Gomez (27).

Hailey skal blant annet ha uttrykt sin bekymring i fjor høst, da Selena slapp låten «Lose You To Love Me».

Låten rakk å skape oppmerksomhet allerede før den kom ut, men ifølge kilder til Radar Online skal Hailey ha vært bekymret for hvordan ektemannen skulle påvirkes av låten.

HATT DET TØFT: Etter flere spekulasjoner om Justin Biebers utseende har sangstjernen kommet ut med at han har Borreliose. Vis mer

Spesiell bok

Det er ikke bare låten til Selena Gomez som har skapt oppmerksomhet i mediene den siste tiden. Nylig publiserte Bieber et bilde på Instagrams historiefunksjon, der folk reagerte på én spesiell detalj. Blant flere gjenstander lå det nemlig en bok om hvordan man forhindrer utroskap i ekteskapet.

I ettertid har flere fans begynt å undre på om det går dårlig mellom ham og Hailey, eller om Justin bare leser boken fordi han synes den er artig eller interessant.

Nå ser det ut til at siste teori muligens stemmer, etter at ekteparet ble fotografert sammen under premieren på Justins nye dokumentar «Justin Bieber: Seasons».

Stråler sammen

I forbindelse med premieren på Justins nye dokumentar, dukket «Sorry»-sangeren og kona opp på rød løper sammen - for aller første gang.

Det så heller ikke ut til at Justin klarte å holde hendene borte fra modellkona mens de poserte foran de oppmøtte fotografene.

Artikkelen fortsetter under bildene.

NÆRKONTAKT: Justin Bieber og Hailey Bieber oppførte seg som om de befant seg et helt annet sted enn på en rød løper mandag. Foto: AP/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Justin Bieber og Hailey Bieber oppførte seg som om de befant seg et helt annet sted enn på en rød løper mandag. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
KYSS, KLAPP OG KLEM: Ekteparet gjorde tilsynelatende sitt beste for å vise at de er lykkeligere enn noensinne på «Justin Bieber: Seasons»-premieren. Foto: NTB scanpix
KYSS, KLAPP OG KLEM: Ekteparet gjorde tilsynelatende sitt beste for å vise at de er lykkeligere enn noensinne på «Justin Bieber: Seasons»-premieren. Foto: NTB scanpix Vis mer
INTIMT: Justin Bieber og kona utvekslet kyss og andre kjærtegn foran de oppmøtte på premieren. Foto: NTB scanpix
INTIMT: Justin Bieber og kona utvekslet kyss og andre kjærtegn foran de oppmøtte på premieren. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hailey dukket opp i en sexy, svart kjole, mens Justin kledde seg i et mer avslappet antrekk - hvit strikkegenser, caps og en rosa bukse - som han stylet med et massivt halssmykke.

I dokumentaren til Justin får man et større innblikk i artistens liv, om alt fra bryllupslykke til personlige problemer gjennom tøffe perioder. Serien hadde premiere 27. januar, og omfatter de fire siste årene i artistens liv.

Se dette innlegget på Instagram

Love u tons bubz

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

I dokumentarserien kan man muligens forvente å få se mer av hvordan Justin takler sykdommen han nylig avslørte at han lider av - Lyme Borreliose , som er en lidelse som forsaker leddplager og hudforandringer.

I introen til dokumentarserien introduserer Justin seg selv:

- Jeg er en artist, og jeg produserer musikk. Jeg begynte å produsere musikk da jeg var veldig ung. Det hjalp meg å flykte fra ting jeg følte jeg slet med, eller som jeg slet med i den perioden, sier Justin blant annet.

- Barten MÅ bort

Da Justin og Hailey dukket opp på premierefesten, ble det klart at popstjernen fortsatt ikke har kvittet seg med sin nyeste «look» - en tynn bart.

Justin har opp gjennom årene prøvd ut mange «looks», der den mest kjente er bollesveisen fra da Justin slo ordentlig gjennom med låta «Baby». De senere årene har ikke alle Biebers frisyrer vekket like stor begeistring, men det har altså ikke hindret «What Do You Mean»-artisten fra å eksperimentere.

KOK: Etter at en bruker på Twitter lastet opp denne filmen fra innspilling av «Carpool Karaoke» med programleder James Corden og Justin Bieber, har det kokt på nettet. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Men nå er det altså ikke sveisen fansen reagerer på. For tiden er det barten som står i fokus, og det er tydelig at ikke alle er like fornøyde med den.

DEN GANG DA: EN ung og uskyldig Justin Bieber med kanskje sin mest berømte sveis. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: EN ung og uskyldig Justin Bieber med kanskje sin mest berømte sveis. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flere på Twitter ber nå den kanadiske sangeren om å finne fram både saks og barberhøvel.

- Jesus Kristus. Den barten MÅ BORT. VÆR SÅ SNILL, den er så stygg, skriver en på Twitter.

En annen skriver også:

- Jeg så nettopp et bilde av Justin med barten, dette er nok ikke hva gud så for seg.

LES OGSÅ: - Derfor var ikke kona med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer