- Sammen med TV2-reporter

Den kvinnelige reporteren er umiddelbart permitert fra jobben i TV2.

ÅSTED: Mot denne synagogen i Oslo skal det ha blitt løsnet minst 13 skudd. Foto: SCANPIX
ÅSTED: Mot denne synagogen i Oslo skal det ha blitt løsnet minst 13 skudd. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Terrorsaken politiet i Oslo mener de er i ferd med å rulle opp fikk en overraskende utvikling i dag.

En 29-åring, som er utpekt som hovedmannen bak planene om terroraksjoner mot USA og Israles ambassader, skal være kjæreste med en reporter i TV2, hevder politiet.

- Vi har funnet det riktig å permittere denne reporteren. Vedkommende har i ettermiddag gitt oss en relativt detaljert rapport som beskriver kontakten mellom de to. Vi vil gå gjennom denne rapporten grundig i løpet av helgen, sier konserndirektør Rune Indrøy i TV2 Gruppen til VG Nett.

Den norsk-pakistanske mannen ble pågrepet tidligere i uken etter skytingen mot synagogen i Oslo.

Den mistenkte har i følge flere medier blitt overvåket i lang tid, og politiet skal sitte på opptak av telefonsamtaler samt tekstmeldinger som er utveklset mellom ham og TV2-reporteren.

29-åringens advokat, John Christian Elden, ønsker ikke å kommentere at politiet mener hans klient og TV 2-kvinnen er kjærester.

- Jeg har ikke hørt at det er påstått og ser ingen grunn til å kommentere forhold som ikke har med straffesaken å gjøre, sier Elden til Nettavisen.

Totalt fire personer er terrorsiktet, og lørdag ettermiddag blir det klart om de blir varetektsfengslet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer