Sammen med 15 år eldre skuespiller

Den kongelige skjønnheten Charlotte Casiraghi har gått rettens vei for å verne om privatlivet.

Publisert
SEHER.NO: Charlotte Casiraghi (25), datter av Prinsesse Caroline (54) av Monacos, har funnet kjærligheten på ny etter bruddet med gallerieier Alex Dellal (29). Hennes nye flamme er den fransk-marokkanske skuespilleren Gad Elmaleh (40).

Nylig gikk hun til rettens vei for å få vernet om privatlivet sitt. Den vakre 25-åringen har ingenting imot å la seg avfotografere ved offisielle arrangementer, men har sett seg lei av å bli fotfulgt av flere titalls paparazzifotografer til alle døgnets tider.

Etter at forholdet med den 15 år eldre Elmaleh ble kjent, har presseoppbudet rundt Casiraghi økt kraftig.

- Det er et daglig helvete. Hun blir jaktet på av fotografer på motorsykler og i biler, og det er moralskt skadelig, så vel som potensielt fysisk skadelig. Det er en krenkelse på hennes privatliv, sier Casiraghis advokat Alan Toucas, som også var prinsesse Dianas veileder, til magasinet Hello!.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Rihannas frekke Armani-bilder 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer