Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Sammen igjen

Skal ha funnet tilbake til hverandre etter alt dramaet.

RYKTESTORM: De siste månedene er det blitt hevdet at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til hverandre. Nå har de tilsynelatende bekreftet det «alle» har lurt på. Her er de for øvrig avbildet mens Khloé gikk gravid med datteren deres, True, i 2018. Foto: Khloé Kardashian/ Instagram
RYKTESTORM: De siste månedene er det blitt hevdet at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til hverandre. Nå har de tilsynelatende bekreftet det «alle» har lurt på. Her er de for øvrig avbildet mens Khloé gikk gravid med datteren deres, True, i 2018. Foto: Khloé Kardashian/ Instagram Vis mer
Publisert

Det er ikke akkurat lett å bli klok på relasjonen mellom «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (36) og ekskjæresten Tristan Thompson (29).

Duoen har datteren True (2) sammen, men gikk som kjent fra hverandre etter at basketballstjernen ble tatt på fersken i å være utro mot Khloé - flere ganger. Dette har hun gitt uttrykk for at har vært utilgivelig, og familien skal ha fryst basketstjernen ut.

I juli begynte det derimot å gå rykter om at de to skulle ha funnet tilbake til hverandre. Han var blant annet å se i 36-årsdagen hennes, og skal ha tilbrakt mye tid med henne under pandemien.

Lykkelige

Nå skriver amerikanske medier at det er offisielt. De to skal ha funnet tilbake til hverandre, og er visst veldig lykkelige. Cosmopolitan skriver at paret har bekreftet at de er sammen igjen.

Det skal de ha gjort i bursdagen til Kim Kardashian, som nylig fylte 40 år. Magasinet skriver at bilder som ble lekket fra festen viser eksparet som kysser hverandre. Han kysser henne på kinnet, mens de poserer foran et kamera.

Kysset vekker oppsikt, og er omtalt i flere medier. De to skal ha vært sammen igjen i en stund, men dette er første gang de velger å være såpass åpne om det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer