Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Sammen igjen

Skal ha funnet tilbake til hverandre etter alt dramaet.

RYKTESTORM: De siste månedene er det blitt hevdet at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til hverandre. Nå har de tilsynelatende bekreftet det «alle» har lurt på. Her er de for øvrig avbildet mens Khloé gikk gravid med datteren deres, True, i 2018. Foto: Khloé Kardashian/ Instagram
RYKTESTORM: De siste månedene er det blitt hevdet at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til hverandre. Nå har de tilsynelatende bekreftet det «alle» har lurt på. Her er de for øvrig avbildet mens Khloé gikk gravid med datteren deres, True, i 2018. Foto: Khloé Kardashian/ Instagram Vis mer
Publisert

Det er ikke akkurat lett å bli klok på relasjonen mellom «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (36) og ekskjæresten Tristan Thompson (29).

Duoen har datteren True (2) sammen, men gikk som kjent fra hverandre etter at basketballstjernen ble tatt på fersken i å være utro mot Khloé - flere ganger. Dette har hun gitt uttrykk for at har vært utilgivelig, og familien skal ha fryst basketstjernen ut.

I juli begynte det derimot å gå rykter om at de to skulle ha funnet tilbake til hverandre. Han var blant annet å se i 36-årsdagen hennes, og skal ha tilbrakt mye tid med henne under pandemien.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Lykkelige

Nå skriver amerikanske medier at det er offisielt. De to skal ha funnet tilbake til hverandre, og er visst veldig lykkelige. Cosmopolitan skriver at paret har bekreftet at de er sammen igjen.

Det skal de ha gjort i bursdagen til Kim Kardashian, som nylig fylte 40 år. Magasinet skriver at bilder som ble lekket fra festen viser eksparet som kysser hverandre. Han kysser henne på kinnet, mens de poserer foran et kamera.

Kysset vekker oppsikt, og er omtalt i flere medier. De to skal ha vært sammen igjen i en stund, men dette er første gang de velger å være såpass åpne om det.

Overfor E! News har en kilde uttalt at ting tilsynelatende går på skinner for dem nå.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- De er sammen og er veldig lykkelige. Hun er veldig glad for at han er der, og ting har gått skikkelig bra for dem. Tristan har gjort alt i sin makt for å være med henne. Han har sagt unnskyld igjen og igjen og sverger på at han er forandret, sier kilden, og fortsetter:

- Tristan har dedikert seg til å gjøre det annerledes denne gangen. Khloé håper de kan ha en fremtid sammen, og ser forandringen på ham, forklarer kilden videre.

«Outet» av svoger

Som nevnt, har ryktene om en gjenforening versert i en stund. Tidligere i høst delte et medlem av den mye omtalte familien bensin på bålet. Khloés tidligere svoger, Scott Disick (37), kommenterte nemlig under et bilde av førstnevnte at «Tristan er en heldig mann».

Se dette innlegget på Instagram

👀 #CommentsByCelebs

Et innlegg delt av Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Kommentaren ble raskt fanget opp av Instagram-brukeren «Commentsbycelebs», som deler minneverdige kommentarer fra ulike stjerner.

Khloé har flere ganger vært åpen om bruddet og Tristans utroskap.

Skandalen var til å ta og føle på da det kom frem at han hadde vært i hete omfavnelser med Kardashians lillesøster Kylie Jenners (23) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (23).

UTROSKAPSSKANDALEN: I «Keeping Up With The Kardashians» ble Jordyn Woods anklaget for å ikke ha sagt unnskyld til Khloe Kardashian etter at førstnevnte skal ha vært utro med sistnevntes kjæreste. Nå tar hun selv bladet fra munnen. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

Khloé har imidlertid også vært bestemt på at hun ikke kommer til å holde Tristan unna datteren, uansett hvordan hennes egne følelser mot ham er.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Ifølge Us Weekly skal duoen være på jakt etter et nytt hjem sammen, etter å ha gitt forholdet nok en sjanse. En kilde fortalte til magasinet at paret var på utkikk etter et hus i Hidden Hills eller i Calabasas i California.

- Tristan vil bevise for Khloé at han har forandret seg, og vil gjøre det permanent med et familiehjem, hevdet kilden overfor Us Weekly.

LES OGSÅ: Oppgjør med grov hets

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer