Scott Disick og Sofia Richie:

- Sammen igjen

En rekke kilder melder nå at turtelduene skal ha gitt forholdet en ny sjanse.

GJENFORENT?: Flere kilder hevder nå at realityprofilen Scott Disick og kjendisdatter Sofia Richie skal ha funnet tilbake til hverandre, bare måneder etter bruddet. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT?: Flere kilder hevder nå at realityprofilen Scott Disick og kjendisdatter Sofia Richie skal ha funnet tilbake til hverandre, bare måneder etter bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mai kom nyheten om at forholdet mellom realityprofilen Scott Disick (37) og modellen Sofia Richie (21) hadde tatt slutt, etter tre år som par.

Nyheten kom kort tid etter at paret skal ha bestemt seg for å ta en pause i forholdet, etter at 37-åringen sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado.

Derfor var det flere som klødde seg i hodet da eksparet feiret den amerikanske nasjonaldagen, «4th of July», sammen. Dagen ble feiret med en spasertur på stranda, og et måltid på restauranten Nobu i Malibu.

Nå melder også en rekke kilder at paret skal ha funnet tilbake til hverandre, ifølge Us Weekly.

- De kom ikke overens tidligere - derav bruddet, forteller kilden, og legger til at paret nå har jobbet med å ha separate liv i kjølvannet av bruddet - og kommet frem til at de vil være med hverandre.

- De henger med hverandre på en romantisk måte igjen. De er sammen igjen.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Jobber med seg selv

En annen kilde forteller til nettstedet at 21-åringen ønsket at realityprofilen skulle ha tid til å jobbe med seg selv.

- Sofia ønsket at Scott skulle komme seg gjennom problemene sine, og Scott ville rette et større fokus mot seg selv og familien, før noe romantisk forhold, forteller kilden.

Paret har foreløpig ikke kommentert verken bruddryktene eller at de skal ha funnet tilbake til hverandre.

Forrige uke publiserte imidlertid Sofia et bilde på sin egen Instagram-konto, der hun poserer i en genser fra Scotts eget klesmerke, «Talentless».

View this post on Instagram

Hoodies at the beach🤷🏼‍♀️

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Det fikk flere til å spekulere på om paret hadde funnet tilbake til hverandre, spesielt etter at Scott selv likte bildet av ekskjæresten, ifølge Us Weekly.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Ryktestorm etter Instagram-bilde

Nyheten om at av-og-på-paret nå er kjærester igjen, kommer bare kort tid etter at flere fans var skråsikre på at Scott hadde gått tilbake til eksen, Kourtney Kardashian (41)

I juni tok nemlig 41-åringen turen til Wyoming, der søsteren Kim Kardashian (39) og ektemannen Kanye West (43) eier en millionranch. Der skal hele familien ha vært til stede, inkludert Scott.

Mye av grunnen til at folk trodde 37-åringen kanskje hadde gått tilbake til Kourtney etter bruddet, var begrunnet i én enkel detalj - tatt ut av et bilde realitystjernen delte på Instagram.

På bildet ser man 41-åringen holde et lam, iført løse dongeribukser og en flanellsskjorte. Selv om det hele så nok så uskyldig ut, satte flanellsskjorten nærmest fyr på internett etter at en fan repostet bildet på sin bruker - og viste til et bilde av Scott iført en identisk skjorte.

View this post on Instagram

mornin’ 🍼

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

- Kourtney har faktisk på seg Scotts flanellsskjorte!, skrev fanbrukeren til bildet.

Hvorvidt det kan ha vært ren tilfeldighet, eller om Scott og Sofia faktisk er gjenforent som par, gjenstår å se.

LES OGSÅ: - Han flørter alltid med henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer