Sammen igjen?

Det separerte superparet tilbragte helgen sammen i Malibu.

GJENFORENES?: Courteney Cox og David Arquette ble separert i fjor høst. Nå prøver de å redde ekteskapet og er blitt observert på helgetur sammen. Her avbildet på en premiere i fjor. Foto: Stella  Pictures
GJENFORENES?: Courteney Cox og David Arquette ble separert i fjor høst. Nå prøver de å redde ekteskapet og er blitt observert på helgetur sammen. Her avbildet på en premiere i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerparet Courteney Cox (46) og David Arquette (39) ble separert i fjor høst, og begge to har uttrykt stor sorg over bruddet og ønsket en gjenforening.

Nå ser det ut til at det sjarmerende paret virkelig vil prøve å redde ekteskapet. Denne helgen har nemlig de to tilbragt tid sammen i Malibu, California for å jobbe med forholdet sitt. Det melder X17Online.

Ekteparet har et strandhus i Malibu, og nettstedet har publisert et bilde av dem på vei ut fra huset sammen. Det så også ut til at de var i fred fra sin 6 år gamle datter.

Kanskje det er Arquettes bilulykke tidligere denne måneden som har fått fart på sakene? Eller er det muligens innspillingen av «Skrik 4» som har ført dem sammen igjen? Cox og Arquette spiller nemlig mot hverandre i skrekkomedien, som er den fjerde i rekken av Wes Cravens  «Skrik»-filmer.

Paret møttes faktisk på settet til den aller første «Skrik»-filmen i 1996, der rollefigurene de spilte også ble forelsket i hverandre. I «Skrik 4» har rollefigurene sheriff Dewey Riley (Arquette) og Gale Weathers-Riley (Cox) også blitt gift, så kanskje det har gått et ekteskapslys opp for dem i etterarbeidet med filmen?

«Skrik 4» har norgespremiere 20. april. 

Courteney Cox og David Arquette giftet seg i 1999, og de har datteren Coco (6) sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er Tiger Woods' nye kjæreste - med rulleblad