Sammen igjen to måneder etter bruddet

- Jeg skal vise hvor mye jeg elsker henne, forteller Jesse James.

<strong>TAR SELVKRITIKK:</strong> - Noen ganger får man bare en sjanse. Det var bare opp til meg å åpne mine øyne og se det. Den jenta er min sjanse, sier Jesse James.
TAR SELVKRITIKK: - Noen ganger får man bare en sjanse. Det var bare opp til meg å åpne mine øyne og se det. Den jenta er min sjanse, sier Jesse James. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juni gikk det rykter om at TV-stjernene Jesse James (42) og Kat von D (29) hadde brutt forlovelsen. Og i juli bekreftet James, som tidligere var gift med Sandra Bullock, nyheten.   

- Jeg er knust fordi jeg virkelig elsker henne. Distansen mellom oss var rett og slett for stor, sa James den gang.

Nå er de to sammen igjen, skriver People.

Akkurat mens TV-kanalen TLC har bestemt seg for å droppe Kat von Ds TV-serie, «LA Ink», postet nemlig von D og James separate bilder av dem selv på Twitter der de omfavner hverandre. James på sin side gikk enda et steg lenger og skrev «para siempre» - spansk for «for alltid» - ved bildet.
 
Til People innrømmer også Sandra Bullocks eks at forlovelsen er tilbake på sporet, og at Kat von D igjen bærer forlovelsesring.
 
- Noen ganger får man bare en sjanse. Det var bare opp til meg å åpne mine øyne og se det. Den jenta er min sjanse. Jeg vil aldri slutte å kjempe, jeg vil kjempe for å holde på henne. Dette ved å vise henne hvor spesiell hun er, og hvor mye jeg elsker henne, sier han til nettstedet.

Kat lever i Los Angeles der hun spiller inn reality-showet sitt. James på sin side bor like utenfor Austin sammen med barna Chandler (16), Jesse (14) og Sunny (7).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tatoverte kjærestens navn før bruddet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer