Katie Holmes og Jamie Foxx:

Sammen igjen etter bruddryktene

Romansen mellom Hollywood-stjernene skal være i full sving igjen.

SAMMEN: Katie Holmes og Jamie Foxx ble nylig observert sammen for første gang etter bruddryktene. Foto: Splash News / NTB scanpix
SAMMEN: Katie Holmes og Jamie Foxx ble nylig observert sammen for første gang etter bruddryktene. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Ryktene om at «Dawson's Creek»-stjernen Katie Holmes (40) og «Django Unchained»-skuespiller Jamie Foxx (51) er et par, har svirret helt siden 2013.

Til tross for at de to stadig er blitt observert sammen, er det ingen av dem som har bekreftet forholdet offentlig. Årsaken til dette skal angivelig ha vært en klausul i Katies skilsmisse-avtale med eksmannen, skuespiller Tom Cruise (56).

EKS-PAR: Katie Holmes og Tom Cruise var gift fra 2006 til 2012. Foto: NTB Scanpix
EKS-PAR: Katie Holmes og Tom Cruise var gift fra 2006 til 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Klausulen skal ha forbydd henne i å involvere seg i et offentlig forhold før fem år etter skilsmissen, noe som ville si at hun ikke fikk annonsere en eventuell ny kjæreste før i 2017.

I september 2017 viste de seg sammen for første gang, noe mange så på som en bekreftelse på forholdet, særlig med tanke på ryktene om klausulen. Bildene skal ha blitt tatt i forbindelse med feiringen av Labor Day i USA.

Bruddrykter

På spørsmål om kjærlighetsryktene har Jamie tidligere omtalt dem som «falske nyheter» og uttalt at han og Katie kun er «gode venner».

I 2018 svirret det rykter om både bryllupsplaner og brudd, før duoen i desember i fjor ble avbildet på en luksusyacht utenfor kysten i Miami.

I februar kom derimot nyheten om at forholdet skal ha vært over. Ryktene startet etter at Jamie skal ha blitt koblet til skuespilleren Jessica Szohr (34), kjent fra blant annet «Gossip Girl».

Ifølge Daily Mail ble duoen observert sammen på Beyoncés Oscar-fest, og tidligere samme kveld skal Jamie ha sagt at han er singel.

En kilde fortalte til nettstedet at stjernen kom med utsagnet mens han sto på scenen under et veldedighetsevent og fremførte en monolog om forhold:

- Det var veldig uformelt. Mens han snakket om gifte og ugifte par, så sa han plutselig bare: «Jeg er singel».

Sammen igjen?

Nå ser det imidlertid ut til at paret fortsatt er i hverandres liv, og rykter om romantikk mellom skuespillerne er igjen i full sving. Det melder nettstedet Entertainment Tonight.

NEW YORK: Det var mens paret gikk tur i Central Park og senere besøkte The Metropolitan Museum of Art, at de ble observert. Foto: Splash News / NTB Scanpix
NEW YORK: Det var mens paret gikk tur i Central Park og senere besøkte The Metropolitan Museum of Art, at de ble observert. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Paret ble nemlig observert forrige uke mens de var ute og gikk tur i Central Park i New York, før de besøkte The Metropolitan Museum of Art. De var begge kledd for det kalde været, med både luer og solbriller. Sistnevnte trolig i et forsøk på å ikke bli gjenkjent.

Bursdagsmiddag sammen

Jamie og Katie har siden de ble sammen vernet godt om privatlivet sitt, men de har flere ganger blitt fotografert sammen.

51-åringen var også selvskreven gjest da Katie fylte 40 år i desember - rettere sagt skal han ha vært en av svært få gjester, da de to viet tid til hverandre over en romantisk bursdagsmiddag.

Katies mor, Katheleen A. Stothers-Holmes, var også til stede under middagen, ifølge People.

Også Katies datter, Suri (12), som hun har sammen med eksmannen Tom Cruise, skal være en stor fan av Jamie, ifølge Entertainment Tonight.

- Jamie tok med seg damene til Serendipity på Katies bursdag. Det var så søtt, det virket som han virkelig ville gjøre kvelden spesiell. Alle gikk kjempebra overens. Jamie er en gentleman og han vet hvor viktig familie er for Katie. Suri elsker han allerede, sa kilden den gang.

Vis mer

Stormet ut

Det er mange som har prøvd å lire en kommentar ut av superparet om forholdet deres, dog uten hell. Da Jamie i februar i fjor deltok på veldedighetsarrangementet «NBA All-Star Celibrity Game», ble han stilt spørsmål om Katie.

Reaksjonen hans vekker stor oppsikt i sosiale medier i ettertid.

Paret ble nemlig observert med en basketball på selveste valentinsdagen samme år, og da ESPNs reporter Michael Smith refererte til dette, tok Jamie av seg hodetelefonene og mikrofonen og avbrøt intervjuet.

«Spilte du og Katie basketball på valentinsdagen?», spurte Smith, og Jamie svarte ved å ta av seg hodetelefonene og gå sin vei.

«Uh oh, mistet vi ham?», sa Smith i det 51-åringen går sin vei.

LES OGSÅ: - Avslører baksiden av livet i rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer