Sammen igjen etter bruddet

Ekteparet Svein Tore Bergestuen og Berit Boman annonserte kjærligheten på Facebook.

SAMMEN IGJEN: Ekteparet Svein Tore Bergestuen og Berit Boman tok i separsjon for et halvt år siden. Nå har de funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: Stella Pictures
SAMMEN IGJEN: Ekteparet Svein Tore Bergestuen og Berit Boman tok i separsjon for et halvt år siden. Nå har de funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Et halvt år etter at de gikk fra hverandre, har ekteparet Svein Tore Bergestuen (37) og Berit Boman (42) funnet tilbake til hverandre igjen.

Mediepersonlighetene har en datter sammen og hadde vært gift i fem år da de valgte å ta ut separasjon for et halvt år siden.

- Det er riktig at vi har tatt ut separasjon og vil bo fra hverandre i en periode, sa kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen til VG i sommer.

I helgen skal Bergestuen og programleder-kona ha endret sin sivilstatus på Facebook, og avslørte dermed at de to er et par igjen.

- Utover det som ble annonsert på Facebook, har jeg ikke noe behov for å si noe mer om saken, sier Bergestuen til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tv Norge-sjefen ringte og beklaget

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer