NYTT «GAMMELT» PAR: Lene Alexandra Øien skal nok en gang ha funnet tilbake til ekskjæresten Børge Kraft-Pettersen.
NYTT «GAMMELT» PAR: Lene Alexandra Øien skal nok en gang ha funnet tilbake til ekskjæresten Børge Kraft-Pettersen. Vis mer

- Sammen for tredje gang

Lene Alexandra skal nok en gang ha funnet tilbake til ekskjæresten.

SEOGHØR.NO: Lene Alexandra Øien (34) har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for sine atletiske prestasjoner innen bikini-fitness, der hun har vunnet flere priser.

Privat går det også godt for den tidligere modellen, som skal ha gjenopplivet kjærligheten med eksen Børge Kraft-Pettersen (45). Det melder TV 2s «God kveld Norge».

- Etter bruddet fra Henriette Grønn i fjor har Lene Alexandra vært av og på med gamlekjæresten Børge Kraft Petersen. Nå ar de to funnet tilbake til hverandre for tredje gang, meldes det i et innslag i underholdningsprogrammet.

Kjærlighetlivet har de siste årene vært turbulent for skjønnheten, som har vært gjennom syv brudd på to år.

Saken fortsetter under bildet.

KOM ALENE: På «Singing' in the rain»-premieren i begynnelsen av september kom 34-åringen alene.  Foto: Tor Lindseth
KOM ALENE: På «Singing' in the rain»-premieren i begynnelsen av september kom 34-åringen alene. Foto: Tor Lindseth Vis mer

På ferie med eksen

I april i fjor overrasket 34-åringen da hun forelsket seg i næringslivsleder Henriette Grønn. Forholdet tok slutt etter ni måneder, og Øien dro da på Spania-ferie med eksen Børge som hun først var sammen med fra 2011 til 2013.

På sin egen blogg fortalte Øien i fjor at de to igjen var et par.

«I 2011 møtte jeg Børge Kraft – Pettersen. Vi har vært igjennom en spennende reise siden den tid, delt mange opplevelser og utviklet oss masse siden vi traff hverandre. Da jeg først traff Børge hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at han var min soulmate. Han har kapret mitt hjerte… IGJEN.., skrev hun den gangen.

Kort tid senere gjorde de to det slutt, og Lene Alexandra var sammen med personlig trener Henrik Aukeland i fem måneder før bruddet i april i år.

Nå skal hun altså ha blitt sammen med Børge Kraft-Pettersen nok en gang, men Lenes manager vil ikke kommentere nyheten overfor «God kveld Norge».

Saken fortsetter under bildet.

TOK SLUTT: Øien var sammen med Henriette Grønn i ni måneder.
TOK SLUTT: Øien var sammen med Henriette Grønn i ni måneder. Vis mer

Etter å ha lagt glamourmodell- og sangkarrieren sin på hylla, har Øien gjort suksess som personlig trener, mentaltrener og foredragsholder. Forvandlingen begynte etter at hun bestemte seg for å ta grep om sitt dårlige selvbilde i 2008.

- Jeg brukte mye tid på å hate meg selv og å trykke meg selv ned. Jeg strebet etter det perfekte og følte aldri at jeg var bra nok, fortalte hun åpenhjertig til VG i november 2014.

Lever med strengt treningsregime

De siste årene har 34-åringen satset hardt på bikini-fitness og i januar 2016 reiste  hun til Los Angeles for å delta i bikini-fitness konkurransen «Ironman Naturally». Der stakk hun av med både en gull- og en sølvplassering.

Saken fortsetter under bildet.

GJØR SUKSESS: Lene Alexandra har funnet sin lidenskap og er i ferd med å gjøre det stort som kroppsbygger i bikini-fitness.
GJØR SUKSESS: Lene Alexandra har funnet sin lidenskap og er i ferd med å gjøre det stort som kroppsbygger i bikini-fitness. Vis mer

Men til Seoghør.no fortalte Lene Alexandra at det ikke alltid er enkelt å leve under et strengt kosthold- og treningsregime.

- Å stille i fitness er ikke for alle. Det er for spesielt interesserte. Men det jeg kan si er at det handler mye om disiplin og å være strukturert. Det er hvertfall min opplevelse av det.

LES OGSÅ: - Det kan være en påkjenning mentalt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.