FORNØYDE FORELDRE. Jenny Skavlan og Thomas Gullestad ble foreldre for første gang i april, og de elsker den nye tilværelsen.  Foto: Andreas Fadum
FORNØYDE FORELDRE. Jenny Skavlan og Thomas Gullestad ble foreldre for første gang i april, og de elsker den nye tilværelsen. Foto: Andreas FadumVis mer

- Sammen føles vi som det sterkeste i verden

Jenny Skavlan er ikke i tvil om at det å bli mamma til datteren Åse er det største som har skjedd henne.

SEOGHØR.NO: I slutten av april ble stjerneparet Jenny Skavlan (30) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) foreldre til datteren Åse. 

De ferske småbarnsforeldrene har begge skrytt av at de elsker den nye tilværelsen, og at all deres tid går til å være med det nye familiemedlemmet.

I et nytt intervju med bladet Costume forteller Skavlan blant annet om hva som er hennes livs største prestasjon - nemlig å bli mamma: 

- Datteren min, Åse. Definitivt Åse. Og den jobben har så vidt begynt, sier hun til bladet. 

30-åringen har gjort stor suksess som klesdesigner, modell og skuespiller. Overfor Costume forteller hun at både karrieren og familielivet gir henne styrke. 

- Når jeg har levert varene etter mye jobbing og jeg går hjemover med musikk på ørene. Eller når Åse, Thomas og jeg henger i senga og tuller og tøyser. Sammen føles vi som det sterkeste i verden, sier hun til bladet. 

Saken fortsetter under bildet. 

LYKKELIG MOR: Selv om Jenny Skavlan har gjort enorm suksess i karrieren, kan ingenting måle seg med stoltheten hun føler etter å ha blitt mamma.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIG MOR: Selv om Jenny Skavlan har gjort enorm suksess i karrieren, kan ingenting måle seg med stoltheten hun føler etter å ha blitt mamma. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Livet har aldri vært større

Det var i oktober i fjor det profilerte paret avslørte at de ventet sitt første barn sammen. Nyheten delte de begge på sine Instagram-profiler. 

Kun halvannen uke etter de røpet at deres nye familiemedlem hadde kommet til verden, åpnet Jenny seg om den nye hverdagen til et bilde på Instagram:

«Lyden av en fis har aldri vært vakrere og livet har aldri vært større og skjørere. Vi takker og bukker for gratulasjoner, nå har vi meldt oss på den første sesongen av "På hjul med Åse" og skal nyyyyte tiden som fersk trekløver. #4evahevah (til mammapolitiet: Slapp av, vi lufter godt foran og bak)», skrev 30-åringen til et bilde av paret med en barnevogn.

Saken fortsetter under bildet.

Tålmodige foreldre 

Da Seoghør.no møtte Thomas på Universals sommerfest i juni, fortalte han hvordan han og Jenny er som foreldre.

- Vi er veldig tålmodige begge to, så vi blir liksom ikke sinna selv om vi blir slitne. Vi har en voldsom tålmodighet og stamina i forhold til henne. Det er mye som skjer hele tiden, men det er det som beskriver oss best.

Se video nedenfor:

- Så jobber vi knallhardt med å underholde henne hele tiden, vi er jo i underholdningsbransjen begge to, så hun får jo private show hele tiden, smilte han.

Lille Åse ble født to dager etter toårsbryllupsdagen til Jenny og «Fingern». Stjerneparet giftet seg på Norsk design- og arkitektursenter i Oslo den 26. april 2014.

LYKKELIG GIFT: I april 2014 ga Thomas og Jenny hverandre sine ja under en romantisk seremoni i Oslo. Foto: Se og Hør
LYKKELIG GIFT: I april 2014 ga Thomas og Jenny hverandre sine ja under en romantisk seremoni i Oslo. Foto: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Marit Larsen har fått seg kjæreste