- Samliv er oppskrytt

Ylvis-brødrenes familieliv lider av TV-suksessen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Norge får ikke nok av brødrene Bård (30) og Vegard Ylvisåker (33) og til høsten kommer en ny sesong med talk-showet «I kveld med Ylvis». Første sesong ble en stor suksess, i tillegg har bergenserne blitt populære med programmer som «Hvem kan slå Ylvis» og «Norges herligste».

Alle prosjektene har gjort at brødene som til nå har vært bosatt i Bergen, tilbringer store deler av tiden i Oslo. Bård og Vegard forteller at de savner hjembyen.

- Det ble veldig hektisk i fjor fordi vi ikke visste helt hva vi skulle lage, men i år vet vi litt mer og håper å få litt mer tid i Bergen. I fjor høst var vi kanskje i Bergen i seks timer, sier brødrene til Seoghør.no.

Torsdag meldte VG at Bård har kjøpt en leilighet på Oslos vestkant. Boligen er på 100 kvadratmeter og skal ha kostet rundt seks millioner kroner.

Det er fortsatt uklart om Bård vil dele sin nye bolig med samboeren Maria Lekva og deres tre barn. Vegard er gift med Helene Helgesen som han har to barn sammen med.

Da Seoghør.no møtte humoristene i september i fjor var det helt utelukket å flytte til hovedstaden.

- Jeg tror ikke det med det første. Nå har vi holdt ut i ti år med pendling så nå må vi klare de siste tre årene før folk spyr når de ser oss på skjermen. Så kan vi flytte hjem igjen og begynne å stelle i hagen, sa Bård.
 
Komikerduoen har tidligere sagt at konene har hovedansvaret for barna, som ikke får se så mye til fedrene som de kanskje skulle ønske.

- Samliv er oppskrytt. Det er så mange kjekke menn i Bergen at det skal man ikke tenke på. Ungene har et avslappet forhold til det, de kaller meg onkel Vegard. Vi har en stor pappfigur så de skal huske hvem jeg er, spøker 33-åringen på TVNorge-lanseringen.   

  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går alt galt for Ylvis-Bård 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer