Justin og Hailey Bieber:

Samlet venner og familie dagen før bryllupet

Slik tilbrakte stjerneparet kvelden før bryllupet.

INTIM FEST: Søndag kveld samlet stjerneparet Justin og Hailey Bieber 36 av sine nærmeste familiemedlemmer og venner for en middagsfest før bryllupet. Foto: NTB Scanpix
INTIM FEST: Søndag kveld samlet stjerneparet Justin og Hailey Bieber 36 av sine nærmeste familiemedlemmer og venner for en middagsfest før bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I dag mandag er angivelig dagen stjerneparet Justin (25) og Hailey Bieber (22) skal gifte seg for andre gang, et år etter at de giftet seg i all hemmelighet. Til tross for at turtelduene juridisk sett er gift, har de fremdeles ikke hatt en ordentlig bryllupsfest.

Etter mye om og men har de endelig funnet en passende dato for bryllupsfesten. Stjerneparet har angivelig valgt å arrangere festen på luksushotellet Montage Palmetto Bluff, i den amerikanske delstaten South Carolina, mandag 30. september. Det melder flere amerikanske medier, deriblant TMZ.

Dagen før dagen

Søndag kveld samlet stjerneparet 36 av sine nærmeste venner og familie på restauranten Cole's på hotellet Bluffton i South Carolina for å spise, drikke og kose seg i hverandres selskap før den store dagen.

Ifølge E News var flere kjente stjerner til stede på middagen, deriblant modellene Joan Smalls (31) og Kendall Jenner (23), skuespiller Kyle Massey (28), artist Justine Skye (24) og Scooter Braun (38).

- Gjestene ankom med båt til hotellet. Det var flere vanntaxier som kjørte gjestene dit rundt halv syv. Middagen var utendørs ved vannkanten, og det var masse lys som hang rundt omkring og flere tente stearinlys. Alle satt på et langbord og dekorasjonene var hvite og elegante, forteller en kilde til nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer