Justin og Hailey Bieber:

Samlet venner og familie dagen før bryllupet

Slik tilbrakte stjerneparet kvelden før bryllupet.

INTIM FEST: Søndag kveld samlet stjerneparet Justin og Hailey Bieber 36 av sine nærmeste familiemedlemmer og venner for en middagsfest før bryllupet. Foto: NTB Scanpix
INTIM FEST: Søndag kveld samlet stjerneparet Justin og Hailey Bieber 36 av sine nærmeste familiemedlemmer og venner for en middagsfest før bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I dag mandag er angivelig dagen stjerneparet Justin (25) og Hailey Bieber (22) skal gifte seg for andre gang, et år etter at de giftet seg i all hemmelighet. Til tross for at turtelduene juridisk sett er gift, har de fremdeles ikke hatt en ordentlig bryllupsfest.

Etter mye om og men har de endelig funnet en passende dato for bryllupsfesten. Stjerneparet har angivelig valgt å arrangere festen på luksushotellet Montage Palmetto Bluff, i den amerikanske delstaten South Carolina, mandag 30. september. Det melder flere amerikanske medier, deriblant TMZ.

Dagen før dagen

Søndag kveld samlet stjerneparet 36 av sine nærmeste venner og familie på restauranten Cole's på hotellet Bluffton i South Carolina for å spise, drikke og kose seg i hverandres selskap før den store dagen.

Ifølge E News var flere kjente stjerner til stede på middagen, deriblant modellene Joan Smalls (31) og Kendall Jenner (23), skuespiller Kyle Massey (28), artist Justine Skye (24) og Scooter Braun (38).

View this post on Instagram

Vacation ✅

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

- Gjestene ankom med båt til hotellet. Det var flere vanntaxier som kjørte gjestene dit rundt halv syv. Middagen var utendørs ved vannkanten, og det var masse lys som hang rundt omkring og flere tente stearinlys. Alle satt på et langbord og dekorasjonene var hvite og elegante, forteller en kilde til nettstedet.

Ifølge Daily Mail hadde alle båtene flagg dekorert med røde hjerter.

Videre forteller kilden at det var flere servitører som ønsket stjerneparets gjester velkommen med champagne. Hailey og Justin skal ha ankommet sin egen middag kort tid etter at alle gjestene hadde kommet på plass.

- Alle heiet på dem og de virket veldig lykkelige for å se alle sammen. Hailey og Justin klarte ikke stoppe å smile, fortsetter kilden.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Fikk servert buffé

Gjestene skal ha blitt servert flere ulike drinker samt en egen buffé bestående av grillmat. På bilder som Daily Mails fotograf har tatt, ser man at Hailey hadde på seg en kort hvit kjole for anledningen, med en hvit sløyfe festet i håret, mens Justin hadde på seg en hvit poloskjorte og mørke bukser.

Ifølge avisen hadde Hailey også tatt på seg hvite sko fra designeren Jimmy Choo, som har en prislapp på 975 amerikanske dollar - som vil tilsvarer over 8000 norske kroner.

Etter middagen skal gjestene ha blitt hentet av tre gamle busser i tre ulike farger bestående av fersken, pistasj og blå.

En annen kilde forteller til E News at dette er første gang stjerneparet har klart å samle alle venner og familiemedlemmer på et sted.

- De gleder seg til å få venner og familie til å bli kjent med hverandre gjennom helgen. De har flere forskjellige arrangementer planlagt, og håper at folk kommer til å ha det bra, forteller kilden.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Gifter seg i solnedgangen

Ifølge Daily Mail skal vielsen foregå i et av luksushotellets kapeller som har plass til totalt 185 mennesker. Tidspunktet for vielsen skal være rundt solnedgang, mandag, skriver den britiske tabloidavisen videre.

KAPELLET: Her skal stjerneparet Justin og Hailey angivelig gifte seg mandag 30. september. Foto: NTB Scanpix
KAPELLET: Her skal stjerneparet Justin og Hailey angivelig gifte seg mandag 30. september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryllupsfesten skal etter alt å dømme bli holdt på et av hotellets ballrom som ligger i nærheten av kapellet. Ifølge Daily Mail har lokalet blitt dekorert av Revelry Event Designers, som tidligere har hatt ansvaret for dekorasjonene på blant annet Oscar og Grammy-utdelingene.

En scene skal også ha blitt plassert inni lokalet, og den kanadiske R & B-stjernen Daniel Cesar (24) skal angivelig opptre i løpet av bryllupsfesten.

View this post on Instagram

My wife and I :) where it all began

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Blomsteroppsatsene skal ha blitt laget av Mark`s Garden, som skal ha fylt både kapellet og lokalet for bryllupsfesten med blomsterdekorasjoner. Blomstene skal ha hatt en prislapp på drøye 250 000 amerikanske dollar, ifølge den britiske tabloidavisen.

LES OGSÅ: - Du giftet deg kun med Hailey for å hevne deg på Selena

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer