«Sommerhytta»

Samler inn penger til «Sommerhytta»-paret

Anna og Jone fra seersuksessen sto tomhendte igjen etter finalen. Nå får de hjelp fra uventet hold.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det finale i snakkisprogrammet «Sommerhytta», hvor far og datter Kurt Rasmussen (48) og Veronica Johansen Rasmussen (26) kunne juble over å bli hytteeiere.

De tre andre parene måtte imidlertid se hytta de har bygget og pusset opp i ti uker glippe.

Det førte til mye frustrasjon fra deltakerne, som mente at vinneren allerede var gitt fra første stund. De hevder nemlig at Rasmussen satt på langt større håndverkerferdigheter enn det som er vist på tv, og at konkurransen ikke ble rettferdig.

Samler inn penger

Tv-suksessen, som har satt rekord i antall seere med i snitt 600 000 tv-tittere gjennom hele sesongen, har fått massiv oppmerksomhet - noe deltakerne har kjent på på både godt og vondt.

Særlig Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) har fått mye tyn i sosiale medier. Etter finalen fikk de imidlertid se at de også har etterlatt seg et svært godt inntrykk.

Seer Irene Sandmoen likte nemlig paret og innsatsen deres i programmet så godt at hun startet en innsamlingsaksjon.

- Jeg har jo hatt dem som favoritt siden dag én. Jeg synes det unge paret fortjener en hytte. Anna er kjempeflink på styling, også har hun jo laget en del av møblene til hytta selv. Det er blant det som gjør at jeg har fått et hjerte for dem. Jeg synes de virker veldig jordnære, sier hun til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.