TURBULENT SUKSESS: Showgirlsjentene har hatt enorm suksess det siste året, tross turbulente tider med samlivsbrudd for tre av jentene.
TURBULENT SUKSESS: Showgirlsjentene har hatt enorm suksess det siste året, tross turbulente tider med samlivsbrudd for tre av jentene. Vis mer

Samhold og suksess

- Det har sveiset oss sammen, sier Showgirls-jentene om samlivsbruddene.

SEHER.NO: Showgirls har blitt en enorm suksess, med over 15 millioner i omsetning.

Likevel har det ikke vært et helt enkelt år for de fire stjernene - Hilde Lyrån (45), Guri Schanke (46), Elisabeth Andreassen (50) og Marian Aas Hansen (33).

Tre av fire har opplevd samlivsbrudd, og da var det godt å ha samholdet i gjengen, innrømmer jentene overfor Dagbladet.

- Det har helt klart sveiset oss sammen, sier Andreassen, som fortsatt er sammen med sin mann, til avisen.

- Det har vært utrolig godt å komme ned til disse damene når livet har vært litt ruskete. Det er tre kloke damer som har opplevd mye og forstår alt, legger Aas Hansen til.

Marian Aas Hansen (32) var samboer med Kåre Conradi (36) i lang tid. De to forlovet seg i 2005 og planla bryllup i 2006, men høsten 2007 bestemte de seg for å skille lag.

Hilde Lyrån (45) var gift med barndomskjæresten Anders Moland i hele 21 år. Men i fjor sommer bekreftet paret selv at de skulle skilles. De fortalte at de hadde vokst fra hverandre, men at de fortsatt er gode venner.

Og i mai kom nok en sjokkbeskjed. Guri Schanke og ektemann Øivind Blunck (57) skulle skilles etter 25 år sammen.

For tiden befinner jentegjengen seg i Sandefjord, hvor de holder sommershow. Og i løpet av de neste to ukene vil de runde 47.000 besøkende fordelt på hele 106 forestillinger siden premieren i september i fjor. 

Men selv om de tilbringer mye tid sammen, hevder jentene at de ikke krangler.

- Vi er blitt store jenter, vi har ikke antenner - vi har bredbånd. Det viktigste for å få til et godt show, er å ha en god stemning, sier Aas Hansen.

LES OGSÅ: - Showgirls-jentenes forbannelse

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.