Sambora ute av rehab

Richie Sambora kan nå føye seg inn under kategorien kjendiser på rehab.

DEN GANG DA: Mange hevder at bruddet med Denise Richards var årsaken til at Richie Sambora la seg inn på rehab. Foto: All Over Press
DEN GANG DA: Mange hevder at bruddet med Denise Richards var årsaken til at Richie Sambora la seg inn på rehab. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Richie Sambora (47) har ikke akkurat hatt en heldig start på året 2007...


En venn kan fortelle at Richie har hatt ett forferdelig år. Det har vært en rekke hendelser som har vært svært tøffe for Bon-Jovi rockeren.


En av grunnene skal ha vært det tøffe bruddet med smellvakre Denise Richards. Mange hevder at det var nettopp dette som fikk begeret til å renne over for rockeren.


- Han har alltid tatt så godt vare på alle rundt ham, så det var på tide at han startet å ta vare på seg selv også, sier en venn ifølge People.com.


Det kom som en liten overraskelse på mange at Richie allerede etter en uke hadde sett seg ferdig med programmet.


Vi har jo allerede sett andre fallende stjerner få både en og to tilbakefall etter kortvarige opphold på rehab.


- Richie har gjennomført programmet ved UCLA medisinske senteret, han har det bra og takker for all støtte utenifra, kan talsmannen hans fortelle.


Vi får bare håpe han unngår å bli lagt inn igjen...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer