Anna Rasmussen:

Samboeren spilte bort en halv million kroner

- I flere år slet jeg med spillavhengighet, og kunne tape titusener på en kveld, forteller Jan Lossius.

GAMBLET: I et nytt blogginnlegg forteller Anna Rasmussens kjæreste, Jan Lossius, åpent om tiden som spilleavhengig. Foto: NTB Scanpix.
GAMBLET: I et nytt blogginnlegg forteller Anna Rasmussens kjæreste, Jan Lossius, åpent om tiden som spilleavhengig. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Anna Rasmussen (20) driver en av landets mest leste blogger, «Mamma til Michelle», der hun deler innblikk i sitt liv som ung trebarnsmor.

Innimellom skriver også samboeren hennes, Jan Lossius (23), gjesteinnlegg på den populære bloggen.

Onsdag denne uken overrasket Jan ved å dele et personlig blogginnlegg under tittelen «Jeg har spilt bort en halv million!».

Der forteller Lossius at han slet med spillavhengighet i flere år og at han kunne tape store summer på én og samme kveld:

«I flere år slet jeg med spillavhengighet, og kunne tape titusener på en kveld.»

- Store planer om å bli rik

Videre skriver Lossius, som har sønnen Lucas (3 mnd.) med Rasmussen, at han begynte å spille i et forsøk på å bli rik.

I blogginnlegget anslår han at han spilte bort over en halv million kroner i løpet at kun et par år.

«Jeg hadde tidlig en ganske ok inntekt, uten noen særlig form for utgifter. Hjernen min tenkte enkelt og greit at 'jeg trenger bare 5000,- i måneden', alt jeg tjener over det, kan jeg gamble med. Helt siden jeg var veldig liten har jeg hatt store planer om å bli rik, og som ungdom dukker ofte gambling opp som det enkleste alternativet. Til slutt fortalte jeg alt til de rundt meg, og har siden fått kontroll på spillingen. Men jeg vil anslå at jeg tapte rundt en halv million over en toårsperiode.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer