Anna Rasmussen:

Samboeren spilte bort en halv million kroner

- I flere år slet jeg med spillavhengighet, og kunne tape titusener på en kveld, forteller Jan Lossius.

GAMBLET: I et nytt blogginnlegg forteller Anna Rasmussens kjæreste, Jan Lossius, åpent om tiden som spilleavhengig. Foto: NTB Scanpix.
GAMBLET: I et nytt blogginnlegg forteller Anna Rasmussens kjæreste, Jan Lossius, åpent om tiden som spilleavhengig. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Anna Rasmussen (20) driver en av landets mest leste blogger, «Mamma til Michelle», der hun deler innblikk i sitt liv som ung trebarnsmor.

Innimellom skriver også samboeren hennes, Jan Lossius (23), gjesteinnlegg på den populære bloggen.

Onsdag denne uken overrasket Jan ved å dele et personlig blogginnlegg under tittelen «Jeg har spilt bort en halv million!».

VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: Anna og Jan kom sammen på Se og Hørs kjendisgalla i november 2015. En måned senere røpet bloggeren at de var et par. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: Anna og Jan kom sammen på Se og Hørs kjendisgalla i november 2015. En måned senere røpet bloggeren at de var et par. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Der forteller Lossius at han slet med spillavhengighet i flere år og at han kunne tape store summer på én og samme kveld:

«I flere år slet jeg med spillavhengighet, og kunne tape titusener på en kveld.»

- Store planer om å bli rik

Videre skriver Lossius, som har sønnen Lucas (3 mnd.) med Rasmussen, at han begynte å spille i et forsøk på å bli rik.

I blogginnlegget anslår han at han spilte bort over en halv million kroner i løpet at kun et par år.

«Jeg hadde tidlig en ganske ok inntekt, uten noen særlig form for utgifter. Hjernen min tenkte enkelt og greit at 'jeg trenger bare 5000,- i måneden', alt jeg tjener over det, kan jeg gamble med. Helt siden jeg var veldig liten har jeg hatt store planer om å bli rik, og som ungdom dukker ofte gambling opp som det enkleste alternativet. Til slutt fortalte jeg alt til de rundt meg, og har siden fått kontroll på spillingen. Men jeg vil anslå at jeg tapte rundt en halv million over en toårsperiode.»

Jan, som har vært sammen med Anna siden desember 2015, skriver videre at han tidlig fortalte kjæresten om sitt forhold til spill, og at nå som de har blitt en familie, har interessen forsvunnet.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIELIV: Her er duoen avbildet sammen med Annas to eldste barn, Michelle og William, på lanseringen av fjorårets sesong av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne». Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
FAMILIELIV: Her er duoen avbildet sammen med Annas to eldste barn, Michelle og William, på lanseringen av fjorårets sesong av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne». Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis merI tillegg til deres felles sønn Lucas, har Anna også datteren Michelle (5 1/2) og sønnen William (1 1/2) fra to tidligere forhold.

For å ha kontroll på økonomien har de begge oversikt over hverandres kontoer.

«Jeg vet at gambling har ødelagt ganske mange familier tidligere, og er veldig bestemt på at det ikke skal skje her i huset.»

Avslutningsvis oppfordrer 23-åringen andre med spilleproblemer til å snakke åpent om det.

Torsdag arrangerte motemagasinet Vixen sin årlige prisutdeling for norske bloggere, Vixen Blog Awards. Anna var nominert i kategoriene «Folkets Favoritt», «Årets livsstilsblogg» og «Årets blogger», men vant ingen av prisene.

Seoghør.no har vært i kontakt med Jan Lossius om blogginnlegget, men han ønsker ikke å kommentere saken og henviser videre til Anna Rasmussen. Rasmussen skriver i en tekstmelding til Seoghør.no at hun har formulert sine tanker om Lossius' innlegg i et eget blogginnlegg.

LES OGSÅ: - Livet mitt var ingenting før jeg ble mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer