- Samboeren må være hjemme med barna

Karrieren skaper familieutfordringer for Bård Ylvisåker.

SUKSESSRIKE: Bård (t.v) og Vegard Ylvisåker har vært å se på norske TV-skjermer og teaterscener i en årrekke. Slikt kan gå på familielivet løs. Her er brødrene avbildet under innspilling av «I kveld med YLVIS» tidligere i høst.  Foto: Stella Pictures
SUKSESSRIKE: Bård (t.v) og Vegard Ylvisåker har vært å se på norske TV-skjermer og teaterscener i en årrekke. Slikt kan gå på familielivet løs. Her er brødrene avbildet under innspilling av «I kveld med YLVIS» tidligere i høst. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bård Ylvisåker (29) er for tiden aktuell med showet «Ylvis 4» på Edderkoppen teater i Oslo og med TVNorge-programmet «I kveld med YLVIS», sammen med storebroren Vegard Ylvisåker (32).

Men brødreduoen, som har nytt stor suksess de siste årene, er begge familiemenn i tillegg til artister, programledere og komikere - noe som ikke er bare enkelt. Bård, som har tre barn med samboeren Maria Lekva, har ikke vært mye hjemme de siste månedene. Men heldigvis betyr all tiden på scenen også noen millioner i kassa.

- Det har reddet meg veldig at jeg har en jobb med bra inntekt. Som 29-åring har jeg tre barn å fø. Ettersom jeg jobber så mye, så må også samboeren min være hjemme med barna, forteller han i et intervju med VG.

Den talentfulle 29-åringen fikk sitt første barn som 19-åring, omtrent samtidig som han og brorens karriere begynte å ta av. Men selv om Bård har vært svært opptatt og mye bortreist som småbarnsfar, tror han barna takler det veldig greit.

- De har jo bestandig vært vant til at jeg er mye borte. Det er kun jeg som stresser med at jeg ikke får sett dem. De har jo fullt program og sjelden tid til å snakke i telefonen. Det er verst med han minste. Han skjønner det ikke helt. Plutselig er jeg hjemme en uke, så er jeg borte i tre, forklarer han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skjønner ikke at narkotika er ulovlig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer