<strong>FANT TILBAKE:</strong> Etter at den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson ble filmet med en annen kvinne, har mange tatt partiet til kjæresten hans - Khloé Kardashian. Nå skal de to ha flyttet sammen igjen for å ta vare på deres felles datter. Foto: NTB scanpix
FANT TILBAKE: Etter at den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson ble filmet med en annen kvinne, har mange tatt partiet til kjæresten hans - Khloé Kardashian. Nå skal de to ha flyttet sammen igjen for å ta vare på deres felles datter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Samboere igjen etter utroskapssjokket

Tristan har fått lov til å flytte tilbake.

Publisert

(Se og Hør): I april ble den amerikanske basketstjernen Tristan Thompson (27) tatt på fersken i å være utro.

Hete scener av ham sammen en annen kvinne ble spredt på nettet, og folk begynte raskt å tenke på hvordan hans da gravide kjæreste Khloé Kardashian (33) ville ta de sjokkerende nyhetene.

Mye er blitt meldt i den dramatiske utroskapssaken. Khloés søster Kim (37) skal blant annet ha tatt beskjeden svært tungt, og heller ikke mamma Kris Jenner (62) har vært spesielt begeistret.

Det er dog kun to mennesker som kan definere et forhold. Khloé skal angivelig ha tilgitt kjæresten, etter at paret nylig ble foreldre for første gang. Nå skal de ha flyttet sammen igjen, og er tilbake til hverdagen.

Fokuserer på familien

Det er Contactmusic som omtaler gladnyhetene. Paret, som fikk datteren True den 12. april, har bestemt seg for å prøve å legge uenighetene og problemene sine til side.

Khloé og Tristan har en bolig sammen i Cleveland, og han skal ha flyttet tilbake dit for å ta vare på deres tre uker gamle datter. Familien til Khloé bor nemlig, som kjent, i Calabasas og i andre områder av Los Angeles.

- Tristan bor nå sammen med Khloé og deres barn i Cleveland, selv om han reiser mye for å være med på NBA-kamper, hevder en kilde overfor People, sitert av Contactmusic.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Hun fokuserer nå på å holde familien sin samlet. Hun virker å ta ting med Tristan greit, forklarer kilden videre.

Det er derimot ikke gitt at de nå bor sammen igjen. Det var en periode ryktet at Khloé funderte på å flytte tilbake til Los Angeles, for å være omgitt av sin nærmeste familie. Nå virker det derimot som at hun gjør alt som står i hennes makt for å få ting til å fungere.

Saken fortsetter nedenfor.

Nylig skrudde realitystjernen nemlig av kommentarfeltene under bilder av Tristan og henne på Instagram, for å skåne seg selv fra onde tungers meninger om basketspillerens sidesprang. Hun har angivelig også slettet enkelte av de verste kommentarene, som nå kommer til syne mye enklere enn før.

Instagram hadde nemlig tidligere et system der kommentarene ble vist kronologisk, men nå er det altså meningene med mest likerklikk som vises først. Mange av dem inneholdt harde personangrep.

<strong>SAMMEN IGJEN:</strong> Khloé Kardashian ogTristan Thompson ble i helgen obervert sammen på reataurant i Cleveland. Foto: Mega/NTB Scanpix.
SAMMEN IGJEN: Khloé Kardashian ogTristan Thompson ble i helgen obervert sammen på reataurant i Cleveland. Foto: Mega/NTB Scanpix. Vis mer

Bekymret

Flere kjendiser har flokket seg rundt «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen for å vise sin støtte etter utroskapssjokket, mens andre har uttrykket sin avsky mot NBA-spillerens upassende oppførsel.

Overfor nettstedet HollywoodLife har en kilde fortalt at Tristan nå er livredd for at utroskapsskandalen skal gå utover karrieren hans.

- Han er irritert fordi han nå er bedre kjent for å være utro mot Khloé Kardashian enn han er for å spille basketball. Tristan har vært i dårlig form denne sesongen, etter at han røk en muskel i leggen i fjor. Han er bekymret for karrieren sin, sa kilden.

<strong>BASKETSTJERNE:</strong> Tristan Thompson har spilt for NBA-klubben Cleveland Cavaliers siden 2011. Foto: NTB scanpix
BASKETSTJERNE: Tristan Thompson har spilt for NBA-klubben Cleveland Cavaliers siden 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Han føler bokstavelig talt at han kjemper for å redde karrieren sin.

Fansen venter fremdeles i spenning på at Tristan eller Khloé skal bryte tausheten om utroskapsskandalen. I en episode av «The Ellen DeGeneres Show» snakket imidlertid Khloés storesøster, Kim Kardashian (37), om hendelsen.

- Stakkars Khloé. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, utenom at det er helt grusomt, sa hun til DeGeneres.

Videre forklarte hun at hun støtter søsteren sin i den tøffe tiden.

- Vi heiet virkelig på Khloé, og vi gjør fremdeles det. Hun er så sterk og gjør det beste hun kan. Det er en veldig trist situasjon, sa Kim og fortsatte:

- Jeg har laget en regel med broren min. Og den er at dersom det er en baby involvert, kommer jeg ikke til å si noe negativt, fordi en dag kommer True til å se det. Det er virkelig et rot.

Tatt på fersken

Den britiske tabloidavisen Daily Mail var først ute med å lekke de omdiskuterte bildene av Tristans affære. Avisen publiserte først et Snapchat-klipp av Tristan fra et utested i New York, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

I opptaket lener den ukjente brunetten seg inntil 27-åringen, før de deler det som kan ligne på et kyss.

TMZ la ut et annet videoklipp fra samme kveld, der Tristan er på vei inn til et hotell med nok en ukjent kvinne. Nettstedet antar at det er snakk om samme kvinne som i ovennevnte klipp, og skrev:

- Kvinnen forlot omsider hotellet med en overnattingsbag fra Louis Vuitton, og alt tyder på at hun har vært der en stund.

Det har også dukket opp en overvåkningsvideo fra oktober i fjor, der basketballspilleren er i het omfavnelse med to ukjente kvinner på et utested.

«Tristan kliner med en av kvinnene, med tunge og alt. Den andre kvinnen tar tak i hodet hans drar det mellom puppene og rister løs. Samme kvinne klår ham også i skrittet,» skrev TMZ i saken sammen med videoen.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har vært et par siden september 2016, og i desember året etter avslørte hun at de ventet sitt første barn sammen.

Vesle True Thompson ble født 12. april - bare noen dager etter at utroskapsskandalen rundt Khloé og Tristan slo ned som en bombe i media.

LES OGSÅ: - Dette er Tristans utroskapsmetode

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer