Pia Haraldsen och Peter kom tillsammans till den officiella tennisfesten av Swedish Open i Båstad. De två var på väldigt bra humör och efter den festen på "Norrvikens Trädgårdar" gick de vidare till innekrogen "Peppes Bodega" i Båstad där de dra
Pia Haraldsen och Peter kom tillsammans till den officiella tennisfesten av Swedish Open i Båstad. De två var på väldigt bra humör och efter den festen på "Norrvikens Trädgårdar" gick de vidare till innekrogen "Peppes Bodega" i Båstad där de draVis mer

Samboere i Stockholm?

Pia Haraldsen er på flyttefot. Tar hun turen over grensen?

SEHER.NO: Pia Haraldsen (25) og moren Jasmin har solgt Pias barndomshjem på Snarøya utenfor Oslo. Nå er familien på flyttefot, men ifølge Se og Hør legger ikke Pia skjul på overfor venner at hun på sikt ønsker å stifte familie og bosette seg i Sverige sammen med kjæresten.


Pias kjæreste, den 46 år gamle Stureplan-profilen Peter Lennartson, var tidligere Stockholms ukronede partykonge. Nå ser det ut til at Pia har temmet ham.


- Paret jobber hardt hver for seg i uka og treffes i helgene. Pia pendler fast til Stockholm, der hun besøker Peter i hans påkostede leilighet på Östermalm, som er Stockholms beste vestkant, forteller venner av paret til Se og Hør Weekend, som er i salg i dag.


Vennene skal aldri ha sett Pia mer forelsket enn hun er nå, og paret er flere ganger blitt observert på restauranter i Oslo sammen med Pias mor og to brødre.


- Han er så absolutt godtatt av familien, sier Se og Hørs kilde.