HOTELLIV: Her sjekker de inn på hotell, hvor de har for det meste bodd til nå, men nå flytter de sammen. Foto: All Over Press
HOTELLIV: Her sjekker de inn på hotell, hvor de har for det meste bodd til nå, men nå flytter de sammen. Foto: All Over PressVis mer

Samboer-Scarlett

Scarlett Johansson og Ryan Reynolds er stadig like forelsket, nå blir stjernene samboere.

SEHER.NO: Scarlett Johansson (22) og Ryan Reynolds (31) har bare vært kjærester i et halvt år, men nå flytter skuespillerparet sammen i Johanssons nykjøpte hus.

Sexbomben Scarlett, som alltid ligger i toppen når Hollywoods mest sexy kvinner kåres, har tidligere uttalt at hun  synes det er hardt arbeid å holde seg til bare én mann:

- Jeg gikk gjennom forskjellige perioder som singel, men når jeg er i et forhold så er jeg i et forhold. Jeg blir sikkert kritisert for å si dette, men jeg tror ikke at mennesker instinktivt er monogame. Likevel jobber jeg veldig hardt for å få et forhold til å fungere.

Den 22 år gamle Scarlett har ett langvarig forhold bak seg, til flotte Josh Hartnett (28). Før jul i fjor gikk de fra hverandre, og hun rakk å date flere kjente stjerner før hun traff Ryan om våren.

Nå ser det altså ut til at Scarlett slår seg til ro igjen. Paret er sammen iferd med å totalrenovere deres nye hjem i Los Feliz, en trendy bydel av Los Angeles,skriver Expressen.se.

Ryan Reynolds er mest kjent som en av skuespillerne i tv-serien "Pizzagjengen", og for sitt fire år lange forhold til Alanis Morisette (33).

LES OGSÅ: Scarlett oser av sex