STOLT AV CARSTEN: - Han er sexy, og jeg liker han med og uten hår på kassa, har Carsten Skjelbreids samboer Tonje Kristin Wøllo tidligere uttalt til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
STOLT AV CARSTEN: - Han er sexy, og jeg liker han med og uten hår på kassa, har Carsten Skjelbreids samboer Tonje Kristin Wøllo tidligere uttalt til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

Samboer med VIF-Martins eks

- Har aldri vært et problem, sier Carsten Skjelbreid.

Se videointervju med Carsten fra lørdagens "Skal vi danse" nederst i saken!

SEHER.NO: Mens Carsten Skjelbreid (37) svinger seg inn til toppkarakterer i "Skal vi danse", sitter samboeren Tonje Kristin Wøllo spent å følger med. Det mange kanskje ikke vet, er at Wølle tidligere har vært forlovet med Vålerenga-manager Martin Andresen (32), en person Skjelbreid selv ofte har intervjuet som sportsreporter i TV 2.

- Det er helt greit, og har aldri vært et problem for verken Martin eller meg, sier Skjelbreid til Her og Nå.


Martin Andresen på sin side giftet seg i 2005 med Kristin Næss.

Wøllo, som er utdannet fysioterapeut og som tidligere har deltatt i Frøken Norge, har skrytt voldsomt av samboerens endring etter at han ble med i "Skal vi danse." Skjelbreid har både barbert brystkassa og gått ned rundt 10 kg på kjendisdansingen.

- Han er sexy, og jeg liker han med og uten hår på kassa. Jeg ser det veldig godt på ansiktet hans at han har blitt tynnere, også magen da. Nå kan jeg jo se ribbeina hans, og jeg kan jo nærmest ta tak i hoftekammen, uttalte hun tidligere til Seher.no.

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no 
LES OGSÅ: Dette var unødvendig, Tor!

Se videointervju med Carsten fra lørdagens "Skal vi danse" her:


[obj:media:8129]