Samboer med tobarnsfar

Jostein Pedersen har flyttet sammen med 49-åring i Oslo.

TILBAKE I NORGE: Jostein Pedersen har flyttet tilbake til Norge etter 15 år i London. Her sammen med Linni Meister på Gaygalla 2012» på Edderkoppen Teater tidligere denne måneden. Foto: Stella Pictures
TILBAKE I NORGE: Jostein Pedersen har flyttet tilbake til Norge etter 15 år i London. Her sammen med Linni Meister på Gaygalla 2012» på Edderkoppen Teater tidligere denne måneden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter 15 år i London har den tidligere «Melodi Grand Prix»-kommentatoren Jostein Pedersen (51) startet et nytt liv i Oslo med sin nye kjæreste Knut (49).


- Jeg er samboer med Knut (49), som er tobarnsfar. Så det er ganske festlig med seks stykker rundt frokostbordet. Så da går det på både engelsk og norsk, sier Jostein til Her og Nå.

Jostein er selv far til to barn på 11 og 13 år fra sitt ekteskap med britiske Louise, og det nyforelskede samboerparet deler altså da fire barn mellom seg.

Josteins barn bor fremdeles i London, noe som gjorde det mer komplisert for journalisten og MGP-eksperten å flytte hjem til gamlelandet.

- Ja. Man har alltid dårlig samvittighet, men det hører med til det å være far. Men man skal ikke gjøre problemet større enn det er. De er opptatt av skole og fritidssysler, sier Pedersen til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  MGP-Jostein fant kjærligheten igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer